TL: Žilina sa dohodla na spolupráci s Tomášom Sýkorom a Slovákom

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 09:37 • 2 min
TL: Žilina sa dohodla na spolupráci s Tomášom Sýkorom a Slovákom

ŽILINA - Vedenie tipsportligového MsHK Žilina sa dohodlo na spolupráci s dvojicou slovenských hokejistov. Do tímu pribudli obranca Tomáš Slovák a útočník Tomáš Sýkora. Okrem nich skúša vedenie "vlkov" lotyšského centra Kirilsa Tambijevsa a českého beka Tomáša Prokopa.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný Slovák začal uplynulú sezónu v drese HC Košice, no dokončil ju v Třinci. V minulosti hral najvyššiu českú súťaž za Hradec Králové a Plzeň. V KHL obliekal dresy Avtomobilistu Jekaterinburg i Dinama Minsk, v nemeckej DEL zasa pôsobil v tíme Augsburger Panther. Za Žilinu už krátko hral v sezóne 2006/2007. V roku 2009 vyhral majstrovský titul s Košicami, o štyri roky neskôr v Česku so Škodou Plzeň.

 

Dvadsaťšesťročný Sýkora odohral uplynulý ročník v drese PSG Zlín, predtým pôsobil dva roky v Poprade a rovnako dlhé obdobie aj v Žiline. Hokejovú kariéru naplno rozvinul v Banskej Bystrici. Informáciu priniesol oficiálny facebookový profil "vlkov".

 

Naopak, žilinský dres opustil obranca Mario Kurali, ktorý sa dohodol na novom kontrakte s HK Poprad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies