TL: V šlágri kola Zvolen zdolal Duklu Trenčín 2:1

NETKY.SK • 17 Október 2015, 09:12 • 2 min
TL: V šlágri kola Zvolen zdolal Duklu Trenčín 2:1

ZVOLEN – Trenčanom v šlágri kola o prvé miesto v tabuľke dlho trvalo, kým precitli a zahnali ospanlivý výkon. Veľmi rýchlo prehrávali o dva góly, keď skóre otvoril už v 93. sekunde po strele Krejčího od modrej a dorážke Škvaridlo.

slovakia

left justify in out

Škvaridlo mohol pridať v 5. min ďalší gól, puk mu však skĺzol pri bekhende z hokejky. Až po krásnej spolupráci s Juríkom druhýkrát prekonal Cháberu v bránke Brabenec zblízka pod žŕdku a Trenčania v tom momente pôsobili dosť rezignovane. Ak by pridali Zvolenčania ďalší gól, nikto by sa nemohol čudovať a Misenev i Semorád a Juraško mali k nemu veľmi bízko. Hostí postupne ovlažila strela Zlochu v 9. min i možnosti Gašparoviča a Hlinku o dve minúty neskôr.

Prestávka im výrazne pomohla, vliala oveľa viac elánu a na ľade sa občas prílev energie aj prejavil. Najskôr v 22. min po nahadzovanom puku od modrej trafil Holenda žŕdku a o pár sekúnd neskôr sa priebojný Hlinka konečne po nakorčuľovaní pred bránku gólovo presadil a vlial do zápasu viac dramatickosti. Hra sa vyrovnala, príležitosti sa rodili rovnocenne na oboch stranách, najviac asi upútala Vozdeckého nádejná strela v 28. min po dokonalom vyšachovaní domácej obrany v presilovke. V 43. min Misenev po nahrávke od Ďalogu mohol pridať tretí zvolenský gól, aj Semorád hneď po buly nádejne vystrelil a vzápätí na to v 44. min obrovská šanca Brabenca skončila na lapačke Cháberu. 

Hostia si veľa akcií zmarili drobnými nepresnosťami a chybami a pripravili sa tak o možnosť čo najrýchlejšie zrovnať skóre. V 49. min domácemu Ďalogovi chýbalo málo, aby zasunul puk za chrbát Cháberu, na druhej strane v 51. min Dlouhého strelu zlikvidoval Baroš. Po jednej z viacerých chýb trenčianskej obrany sa k zakončeniu dostal v 53. min Obdržálek, o dve minúty neskôr Misenev, potom F. Fekiač a nad zápasom stále visel otáznik. Chudobný prídel gólov už nikto nenarušil, napriek 90-sekundovej power play, z čoho mali pochopiteľne oveľa väčšiu radosť víťazní Zvolenčania na čele s výborným brankárom Barošom.

HKM Zvolen - Dukla Trenčín 2:1 (2:0, 0:1 0:0)
Góly: 2. Škvaridlo, 7. Brabenec - 23. Hlinka. Rozhodcovia J. Konc, Stano - Synek, Stanzel, vylúčení 4:4, navyše Hlinka (Trenčín) 5+DKZ za úder do hlavy a krku, presilovky 0:0, v oslabení 0:0, 1847 divákov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies