TL: Tréner Mikeš povedie Nové Zámky, na skúške aj Lotyš

NETKY.SK • 21 December 2016, 15:27 • 2 min
TL: Tréner Mikeš povedie Nové Zámky, na skúške aj Lotyš

Nové Zámky - Vedenie nováčika hokejovej Tipsport Ligy angažovalo na post trénera Štefana Mikeša. Jeho asistentom bude Ivan Černý, ktorý po odchode Júliusa Pénzeša pôsobil ako hlavný kouč. Novozámocký klub o tom informoval na svojej oficiálnej webstránke.

slovakia

left justify in out

V tíme nováčika najvyššej slovenskej súťaže je zároveň na skúške 22-ročný krídelník Martins Lavrovs. Mládežnícky reprezentant Lotyšska začal aktuálnu sezónu v Liepaji, v drese ktorej nazbieral 27 bodov v 16-tich zápasoch.

 

Mikeš sa do najvyššej slovenskej súťaže vracia po piatich rokoch. V rokoch 2007-2011 bol prvý tréner projektu HK Orange 20, pod jeho vedením obsadila slovenská "dvadsiatka" na prelome rokov 2008 a 2009 výborné štvrté miesto na juniorských MS v Kanade. V sezóne 2011/2012 pôsobil v Slovane Bratislava, ešte predtým v roku 2004 priviedol nemecký Wolfsburg do najvyššej súťaže DEL. Do Nových Zámkov prichádza z českej WSM ligy, kde trénoval Havířov. "Prajeme trénerovi aj celému klubu splnenie vytýčených cieľov," uviedol tipsportligista na svojom webe.

 

Pre novozámocký tím je Mikeš už štvrtým trénerom v aktuálnej sezóne. Miroslava Chudého po nevydarenom úvode nahradil Július Pénzeš a po jeho odchode bol na krátky čas hlavným kormidelníkom Mikešov asistent Ivan Černý.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies