TL: Tréner Chudý povedie Nové Zámky aj v Tipsport lige

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 07:54 • 2 min
TL: Tréner Chudý povedie Nové Zámky aj v Tipsport lige

NOVÉ ZÁMKY - Vedenie nováčika Tipsport ligy HC Nové Zámky vyriešilo otázku trénera. Hlavný kormidelník A-mužstva bude v sezóne 2016/2017 Miroslav Chudý, s ktorým sa vedenie dohodlo na predĺžení spolupráce. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Miroslav Chudý priviedol novozámocký tím nielen k víťazstvu v 1. lige, ale aj k postupu do najvyššej súťaže. Krátko po úspešnej baráži bolo jeho zotrvanie v pozícii hlavného trénera Nových Zámkov otázne, Chudý sa však napokon s klubom dohodol na pokračovaní.

 

"Nechceli sme to riešiť v priebehu play-off ani play-out Tipsport ligy. Prvoradá bola práca. Povedali sme si, že si k tomu sadneme až po sezóne. Tá sa skončila a so šéfom klubu sme sa korektne dohodli," uviedol Chudý pre stránku novozámockého klubu. Skúsený kormidelník uviedol, že tím sa pred novou sezónou stretne až 18. júla, dovtedy hráči absolvujú individuálnu letnú prípravu.

 

"Každý z hráčov by sa mal zodpovedne pripraviť, keďže bude bojovať o svoje miesto v zostave. Chceme byť dôstojným a konkurencieschopným partnerom všetkým tímom a mužstvo sa preto musí posilniť. Obmena určite bude, no rokovať budeme s každým hráčom z uplynulej sezóny. V Tipsport lige chceme ísť čo najvyššie, radi by sme sa už v prvej sezóne dostali do play-off," dodal Miroslav Chudý.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies