TL: Trenčín získal zo Skalice Briestenského a Studeniča

NETKY.SK • 16 Február 2016, 07:47 • 2 min
TL: Trenčín získal zo Skalice Briestenského a Studeniča

TRENČÍN - Slovenský hokejový tipsportligista Dukla Trenčín získal v posledný prestupový deň zo Skalice duo hráčov. Ako informoval oficiálny web Trenčína, do Dukly sa vracia útočník Dominik Briestenský.

slovakia

left justify in out

Ten je odchovancom klubu, na jeseň pôsobil v projekte Orange 20 a potom štartoval na MS juniorov. Po nich dostal šancu v Skalici v najvyššej súťaži. Spolu má na konte 27 duelov v Tipsport lige (1+1). Po návrate bude k dispozícii juniorskému aj seniorskému trenčianskemu tímu.

 

Spolu s ním prichádza do Trenčína aj talentovaný skalický útočník Marián Studenič, ktorý v tejto sezóne odohral v Tipsport lige za Skalicu 37 zápasov s bilanciou 8+9. Ten bude najprv k dispozícii v projekte reprezentácie do 18 rokov, po jeho skončení bude môcť nastupovať za juniorský aj seniorský tím Dukly.

 

"Nakoľko sa podarilo angažovať do útoku Jozefa Stümpela a spomínaných dvoch mladíkov, vedenie klubu sa rozhodlo ponechať útočníka Patrika Koyša v Poprade, keďže aj sám hokejista si to želal. Spolu s ním bude pod Tatrami pôsobiť aj obranca Tomáš Pařízek, ktorý nastúpil v drese Dukly na osem stretnutí, ale momentálne nemal miesto v prvých štyroch obranných formáciách tímu," informoval v pondelok web Dukly.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona