TL: Trenčín približne dva týždne bez Sojčíka, musí na operáciu do Nemecka

NETKY.SK • 14 Január 2016, 12:09 • 2 min
TL: Trenčín približne dva týždne bez Sojčíka, musí na operáciu do Nemecka

TRENČÍN - Hokejový tipsportligista Dukla Trenčín sa v najbližších dvoch týždňoch bude musieť zaobísť bez Petra Sojčíka. Skúsený útočník sa potrebuje dať zdravotne do poriadku a pomôcť by mu mal operačný zákrok na klinike v Nemecku.

slovakia

left justify in out

Trenčanom sa v uplynulom mesiaci nedarilo podľa predstáv a okrem niekoľkých výsledkových zaváhaní ich naďalej trápia aj zranenia. Najbližšie ich však čakajú tri domáce zápasy proti Zvolenu, Skalici a Banskej Bystrici. "Chýbať nám bude trojica Drgoň, Nemec a Sojčík, ostatní hráči by mali byť v poriadku. Peter Sojčík išiel na operáciu do Nemecka, veríme, že do dvoch týždňov opäť začne trénovať," citoval oficiálny web slová trénera Marcela Hanzala. Rovnaký zákrok absolvoval počas pôsobenia pod Čákovým hradom aj Peter Ölvecký.

 

"Žltočervení" naposledy triumfovali v Poprade 4:2 a poskočili na piate miesto v tabuľke. Na štvrtú Banskú Bystricu strácajú desať bodov, nasledujúcou domácou sériou by však chceli jej pozíciu atakovať. "Hrá sa ešte dosť zápasov, my chceme skončiť čo najlepšie v tabuľke, aby sme mali dobrú východiskovú pozíciu pred play off. Mužstvo však pripravujeme na každý zápas individuálne, takže nebrali sme tieto tri zápasy ako celý blok," dodal Hanzal.

Po nedeľňajšom dueli so Skalicou (15.00) si prídu na svoje aj fanúšikovia. Po zápase môžu absolvovať verejné korčuľovanie na Zimnom štadióne Pavla Demitru spoločne s hráčmi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona