TL: Trenčania sa podľa KR SZĽH sťažovali oprávnene

NETKY.SK • 21 November 2016, 12:07 • 2 min
TL: Trenčania sa podľa KR SZĽH sťažovali oprávnene

BRATISLAVA - Komisia rozhodcov Slovenského zväzu ľadového hokeja (KR SZĽH) vyhodnotila sťažnosť zástupcov Dukly Trenčín na chybu rozhodcov v súboji 18. kola Tipsport ligy 2016/2017 proti Novým Zámkom (2:3 po predĺžení) ako opodstatnenú.

slovakia

left justify in out

V predĺžení spomenutého duelu z 11. novembra Nové Zámky dosiahli gól, no arbitri ho správne pre posunutú bránku neuznali. Vzápätí nariadili pre hostí trestné strieľanie, ktoré premenil Tomáš Pitule. Podľa KR SZĽH však obranca Lukáš Kozák ani brankár Jan Chábera bránku neposunuli úmyselne a trestné strieľanie arbitri nariadiť nemali. Komisia sa výkonom rozhodcov Vladimíra Gogu, Lukáša Kaceja a Michala Orolína v spomenutom súboji bude zaoberať na najbližšom zasadnutí.

 

Sťažnosť plánujú podať aj zástupcovia nováčika súťaže HC Nové Zámky, nepozdáva sa im verdikt rozhodcov v piatkovom súboji 21. kola na ľade Nitry. V prvej tretine za stavu 1:1 arbitri po porade s videorozhodcom neuznali zásah Mateja Pauloviča, no podľa Novozámčanov puk z hokejky mladého útočníka hostí bol za bránkovou čiarou. Duel sa napokon skončil triumfom domácej Nitry 7:4.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies