TL: Skaličania sa dočkali štvrtého víťazstva

NETKY.SK • 23 Október 2015, 07:48 • 2 min
TL: Skaličania sa dočkali štvrtého víťazstva

SKALICA - Hokejisti HK 36 Skalica vyhrali vo štvrtkovom vloženom zápase Tipsport Ligy nad HK Orange 20 3:1.

slovakia

left justify in out

Hráči Skalice hrali od začiatku zápasu aktívnejšie, do výraznejšej šance sa ale nedostali. Počas presilovej hry hostí si "dvadsiatka" vytvorila tlak pred Ševelom, no po chybnej rozohrávke dostal Komínek Skalicu do vedenia. V nasledujúcich minútach domáca obrana urobila sériu chýb, čo takmer využil Ivanič. V 13. minúte sa zranil domáci brankár Ševela a v bráne ho nahradil Romančík. V závere prvej tretiny hrali Skaličania najskôr presilovku 5 na 4, v ktorej Brendl opečiatkoval žŕdku. Prišlo však ďalšie vylúčenie hostí a počas početnej výhody o dvoch hráčov zvýšil na 2:0 Brendl.

 

V úvode druhej tretiny mali domáci presilovku, avšak ju hrali zle. Hrušík vo vlastnom oslabení využil hrubú chybu domácej obrany a dostal hostí späť do zápasu. Tí zacítili šancu, vyrovnali hru a útoky sa striedali na oboch stranách. Domáci si však postupne vytvárali tlak a v závere tretiny ho aj zužitkovali, keď strelu Brodeka od modrej čiary dorazil Bezúch a zvýšil tak na 3:1.

 

Tretiu tretinu začali domáci v oslabení. Pred ich bránkou to iskrilo, no hostia nevedeli svoj tlak pretaviť na gól. Skaličania začali postupne ovládať hru, na bránku súpera však vyslali len niekoľko nepresných striel. V závere hrala "dvadsiatka" presilovku, ktorú však nevyužila a zápas sa v podstate už iba dohrával.

 

HK 36 Skalica - HK Orange 20 3:1 (2:0, 1:1, 0:0)

Góly: 6. Komínek, 20. Brendl (Ďurák) 36. Bezúch (Brodek, Barák) - 21. Hrušík. Rozhodovali: Stano - Holienka, Návratek. Vylúčení: 5:6 na 2 min, presilovky: 1:0, oslabenia: 1:1. Zmeny: od 21. Romančík za Ševelu (HK 36 Skalica), 596 divákov.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies