Pro-Hokej nemá k slovenským rozhodcom výhrady, môžu byť i zahraniční

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 14:07 • 2 min
Pro-Hokej nemá k slovenským rozhodcom výhrady, môžu byť i zahraniční

BRATISLAVA - Riadiaci orgán hokejovej Tipsport Ligy, spoločnosť Pro-Hokej zareagovala na žiadosť HK Nitra, ktorá požiadala o delegáciu medzinárodných rozhodcov na zostávajúce finálové zápasy. Stav finálovej série medzi Nitrou a Banskou Bystricou je nerozhodný 2:2 na zápasy.

slovakia

left justify in out

K žiadosti HK Nitra sa na Facebooku vyjadril šéf Pro-Hokeja Richard Lintner:

 

"Riadiaci orgán súťaže Pro-Hokej nemá vážnejšie výhrady k rozhodovaniu doterajších zápasov Slovnaft play off Tipsport Ligy, avšak evidujeme súčasnú situáciu, kedy je k dispozícii menší počet rozhodcov pre finále než bolo pre štvrťfinále či semifinále. Nitriansku požiadavku síce evidujeme, ale nemáme kompetencie na delegovanie činovníkov stretnutí. Ako riadiaci orgán však nemáme nič proti tomu, ak by sa komisia rozhodcov SZĽH rozhodla na zvyšné finálové duely delegovať kvalitných arbitrov zo zahraničia."

 

Zostávajúce finálové duely preto s najväčšou pravdepodobnosťou povedú rozhodcovia zo Slovenska.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona