TL: Piešťany zastavili negatívnu sériu, prvá prehra Čadu

NETKY.SK • 21 Október 2015, 11:47 • 2 min
TL: Piešťany zastavili negatívnu sériu, prvá prehra Čadu

PIEŠŤANY - Hokejisti Piešťan prelomili v utorok šnúru troch prehier, keď na domácom ľade zdolali úradujúceho majstra z Košíc 2:1 po samostatných nájazdoch.

slovakia

left justify in out

Hrdinom duelu bol lotyšský útočník Edgars Brancis, ktorý najprv prihral na gól a neskôr rozhodol v nájazdovej lotérii. Piešťany mohli získať aj tri body, no minútu pred koncom poslal duel do predĺženia Dávid Šoltés.

V drese ŠHK 37 absolvoval úvodný zápas obranca Radovan Trefný, ktorý prišiel do tímu z Dukly Trenčín. "Víťazstvo nad takýmto silným súperom vždy poteší a môže nám pomôcť odraziť sa k ďalším výsledkom. Hrali sme dobre, až v tretej tretine na nás hostia vybehli a chceli vyrovnať. Tam sme sa troška trápili, nevedeli sme vyjsť z vlastného pásma. Škoda toho gólu na konci, mohlo to byť víťazstvo za tri body," povedal Trefný pre oficiálnu stránku Piešťan.

ŠHK patrí po 14. kole deviate miesto v tabuľke Tipsport ligy s 20 bodmi. Košice majú na konte o bod viac a figurujú na siedmej pozícii. Pre východniarov to bola v utorok vôbec prvá prehra po príchode staronového trénera Rostislava Čadu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies