TL: Nováčik podpísal zmluvy s ôsmimi hráčmi, zostávajú Hudec či Ďurčo

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 08:21 • 2 min
TL: Nováčik podpísal zmluvy s ôsmimi hráčmi, zostávajú Hudec či Ďurčo

NOVÉ ZÁMKY - Vedenie nováčika najvyššej hokejovej súťaže HC Nové Zámky sa dohodlo na pokračovaní spolupráce s ôsmimi hráčmi z kádra, ktorý v sezóne 2015/2016 vybojoval účasť v najvyššej súťaži. V tíme, ktorý opäť povedie tréner Miroslav Chudý, zostávajú obrancovia Martin Chovan, Juraj Ďurčo a Andrej Sucharda a aj útočníci Michal Hudec, Branislav Fábry, Erik Čaládi, Albín Podstavek i kapitán Marek Dubec. Klub o podpisoch nových zmluv informoval na svojej oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Pred začiatkom prípravy na prvú sezónu v najvyššej súťaži sa trénerský štáb rozrástol o trénera brankárov Juraja Reháka. Ten bude zároveň druhým asistentom hlavného trénera Chudého. "Myslím si, že druhé husle v najvyššej súťaži určite hrať nebudeme. Na štadióne býva pekná atmosféra, chodí tam veľa divákov, takže v meste je záujem o hokej a to je podstatné. Radi by sme si zahrali v play off," uviedol Rehák v rozhovore pre klubovú stránku. Športovým manažérom nováčika bude Ján Chovan, ktorého tešia podpisy zmluv so spomínanou osmičkou hráčov. "Teší nás, že sa nám podarilo predĺžiť kontrakty s hráčmi, ktorí pre náš klub odviedli v uplynulom ročníku maximum a pomohli nám postúpiť do najvyššej súťaže," uviedol Ján Chovan.

 

Novozámčania sa prvýkrát pred novou sezónou stretnú až 18. júla, keďže letnú prípravu "na suchu" hráči absolvujú individuálne. Vedenie klubu plánuje posilnenie kádra aj o zahraničných hráčov. "V lige totiž nechceme hrať druhé husle. Pomýšľame na vyššie priečky, ale naše ciele musia byť postupné. Najskôr musíme na štadión prilákať ľudí atraktívnou hrou," poznamenal Chovan.

 

Novozámčania už poznajú mená väčšiny súperov v prípravnom období. Prvý prípravný zápas odohrajú 2. augusta v Kazachstane proti Irtyšu Pavlodar a generálkou na najvyššiu slovenskú súťaž by mal byť turnaj vo Švajčiarsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies