TL: Nitra sa dohodla na spolupráci s Michalom Krištofom

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 10:20 • 2 min
TL: Nitra sa dohodla na spolupráci s Michalom Krištofom

NITRA - Káder hokejistov HK Nitra pre nastavajúcu sezónu vystužil Michal Krištof. Vedenie úradujúceho šampióna sa s 22-ročným centrom dohodlo na ročnej spolupráci.

slovakia

left justify in out

Krištof hokejovo vyrástol práve v Nitre, no v sezóne 2011/2012 nabral kurz Fínsko. Po troch rokoch v juniorskom tíme Vaasan Sport si v 2014/2015 vyskúšal na dva zápasy aj najvyššiu súťaž, no ročník dohral v druholigovom Peliitate. Vo vlaňajšej sezóne si obliekol dres tímu Kajaanin Hokki, v ktorom odohral vrátane play off 66 stretnutí, strelil 11 gólov a pridal 42 asistencií.

 

Po štyroch rokoch v "krajine tisícich jazier" sa rozhodol pre návrat pod Zobor. "Sme veľmi radi, že sa nám podarilo dotiahnuť do Nitry ďalšieho odchovanca. O Michala sme mali eminentný záujem už vlani, vtedy sa nám jeho príchod ešte nepodarilo zrealizovať. Ide o zaujímavého hokejistu, ktorý výborne korčuľuje a má v sebe prirodzenú hokejovú tvorivosť. Štyri roky strávil vo Fínsku a môže ukázať, čomu sa tam podučil. Veríme, že naše očakávania po návrate domov naplní," uviedol na oficiálnom webe majstra riaditeľ klubu Miroslav Kováčik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies