TL: Nitru v delegovaní zahraničných arbitrov vo finále podporila aj Banská Bystrica

NETKY.SK • 12 Apríl 2017, 14:25 • 2 min
TL: Nitru v delegovaní zahraničných arbitrov vo finále podporila aj Banská Bystrica

NITRA - Vedenie HK Nitra oficiálne požiadalo o delegovanie zahraničných rozhodcov na finálové stretnutie najvyššej slovenskej hokejovej súťaže proti Banskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Podľa vyhlásenia zverejneného na klubovom webe chcú týmto krokom "dosiahnuť čo najvyššiu objektivitu, kvalitu a nestrannosť pri vyvrcholení Tipsport ligy"S rovnakou žiadosťou sa na komisiu rozhodcov Slovenského zväzu ľadového hokeja Nitrania obrátili neúspešne aj pred rokom, keď bojovali o majstrovský titul s identickým súperom. "Rozhodnutie je plne v kompetencii Rozhodcovskej komisie SZĽH a Prohokeja," uviedol dnes pre netky hovorca Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Peter Jánošík. 

 

Vedenie hokejového HC ´05 Banská Bystrica tentoraz podporilo aktivity HK NItra o delegovanie zahraničných rozhodcov aj na svojom facebookovom profile: "Veríme, že podporou nitrianskej žiadosti stratíme výhodu, ktorú by sme našim nekomentovaním vzniknutej situácie získali, a vrátime sa späť na rovnakú štartovaciu čiaru ako náš súper z Nitry. Dúfame, že psychický tlak na rozhodcov v prípade nevyhovenia našej spoločnej žiadosti bude pôsobiť od obidvoch klubov rovnocenne a bez problémov sa budú trestať jasné fauly aj v predĺžení," uvádza sa vo vyhlásení HC ´05.

 

Finálová séria Tipsport ligy je na programe v sobotu 15. apríla o 18.00 hod na štadióne pod Urpínom. Úvod sa oproti predsezónnemu rozpisu posunie o dva dni. Meno nového majstra bude známe najskôr vo štvrtok 20. apríla, najneskôr vščak v stredu 26. apríla.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona