TL: Nitra angažovala Troya Milama, staršieho brata svojho hráča Jamesona Milama

NETKY.SK • 31 Január 2018, 11:18 • 2 min
TL: Nitra angažovala Troya Milama, staršieho brata svojho hráča Jamesona Milama

NITRA - V posledný deň prestupového obdobia úradujúci slovenský vicemajster HK Nitra angažoval dvojicu hráčov zo zámoria. Pod Zobor prichádza starší brat opory "corgoňov" Jamesona Milama.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný obranca Troy Milam v úvode aktuálnej sezóny pôsobil v Ázijskej lige, za juhokórejský tím v devätnástich dueloch nazbieral 18 bodov (10+8). V minulosti hral v nemeckej DEL, rakúskej EBEL, fínskej Liige aj v Česku za Spartu Praha. V zámorí viac ako 250 stretnutí absolvoval vo farmárskej AHL. Jeho mladší brat Jameson je v Nitre od leta 2015.

Nitrania získali aj mladého amerického centra Codyho Bradleyho, ktorý tiež prichádza na Slovensko z Ázie. V prvej polovici tejto sezóny totiž hral v ruskej Vyššej lige za čínsky tím z mesta Char-pin. Dvadsaťtriročný útočník si predtým na krátky čas vyskúšal nemecký treťoligový Duisburg. Do januára 2017 hral iba v zámorí v USHL, NCAA či ECHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies