TL: Matúš Chovan z Košíc k poľskému šampiónovi Cracovii Krakov

NETKY.SK • 9 August 2016, 09:41 • 2 min
TL: Matúš Chovan z Košíc k poľskému šampiónovi Cracovii Krakov

KRAKOV - Slovenský hokejový útočník Matúš Chovan opúšťa svoj materský klub HC Košice a od novej sezóny oblečie dres Cracovie Krakov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný hráč, ktorý dokáže nastupovať v strede útoku i na krídle, podpísal s úradujúcim poľským majstrom ročnú zmluvu.

 

"Som rád, že som mohol posilniť tím poľského šampióna. Počul som o tomto mužstve veľa a mám o ňom dostatok informácií od bývalých i spoluhráčov z Košíc Richarda Jenčíka či Patrika Svitanu, s ktorými sa opäť stretnem v jednom tíme. Dúfam, že mu pomôžem k úspechom v domácej súťaži i v Lige majstrov," povedal Chovan pre oficiálny web Cracovie. Bývalý mládežnícky reprezentant a účastník MS hráčov do 20 rokov odohral v minulej sezóne za Košice 44 zápasov v základnej časti Tipsport Ligy so ziskom piatich bodov (2+3), v play off si zapísal ďalších šesť štartov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona