TL: Lukáš Novák z Nitry na hosťovanie do Trenčína

NETKY.SK • 9 November 2015, 08:41 • 2 min
TL: Lukáš Novák z Nitry na hosťovanie do Trenčína

TRENČÍN - Slovenský hokejista Lukáš Novák odišiel z HK Nitra na hosťovanie do Dukly Trenčín. Pod Čákovým hradom, kde by mal na základe dohody oboch klubov pôsobiť do 15. februára, si od neho sľubujú najmä prelomenie streleckého trápenia.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný krídelník strelil v uplynulých dvoch ročníkoch v Nitre dovedna 57 gólov, no v prebiehajúcej sezóne sa mu zatiaľ veľmi nedarí. V 17-tich dueloch má na konte len tri presné zásahy. "V tejto sezóne sme neboli spokojní s Lukášovými výkonmi. Posielame ho teda na hosťovanie do Trenčína do konca prestupového obdobia, teda do 15. februára. Jeho výkony budeme sledovať a v prípade potreby si ho môžeme v polovici februára stiahnuť naspäť. Uvidíme, aká vtedy bude situácia v našom tíme," povedal na oficiálnom webe nitrianskeho klubu riaditeľ Miroslav Kováčik.

 

Trenčania vstúpili do tipsportligovej sezóny na výbornú a po niekoľkých kolách sa ocitli na čele tabuľky. V uplynulých dueloch sa však dostali do výsledkovej krízy, počas ktorej nezvládli dobre rozohrané stretnutia dotiahnuť do víťazného konca alebo prehrali vysoko 0:8 v Banskej Bystrici, respektíve 0:6 v Košiciach. "Strelecky sme sa trápili a potrebovali sme oživiť útok. S Nitrou sme sa teda dohodli na hosťovaní útočníka Lukáša Nováka do 15. februára. Jeho ďalšie zotrvanie po tomto dátume bude záležať na dohode klubov," dodal generálny manažér a tréner Dukly Ján Kobezda.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies