TL: Košice nadelili Mikulášu 7 gólov, Trenčín vyhral v predĺžení

NETKY.SK • 19 November 2016, 09:39 • 2 min
TL: Košice nadelili Mikulášu 7 gólov, Trenčín vyhral v predĺžení

BRATISLAVA - Hokejisti Banskej Bystrice vedú tabuľku Tipsport ligy aj po zápasoch 21. kola. "Barani" v piatok zdolali HK Poprad na jeho ľade tesne 4:3.

slovakia

left justify in out

Uspeli aj druhé Košice, ktoré si doma poradili s MHk 32 Liptovský Mikuláš 7:4. Rovnakým pomerom vyhrala aj tretia Nitra nad HC Nové Zámky.
 

HC Košice - MHk 32 Liptovský Mikuláš 7:4


Liptáci opäť nastúpili bez skúseného útočníka Cibáka a domáci tréner Rostislav Čada musel zo zostavy vynechať trojicu Nagy, Miklík, Spilar. Aj bez tria produktívnych útočníkov mali domáci vydarený vstup do zápasu. Skúsený Uram si sadol na trestnú lavicu už v 34. sekunde a presilovku Košíc využil Hruška po tom, čo sa najlepšie zorientoval pred Nagyom. Tento gól však Košičanov až príliš uspokojil a nasledujúce minúty patrili Liptákom. Tí si vytvorili viacero šancí na skórovanie a v 7. minúte boli odmenení. Aj ich gól prišiel v presilovke, ktorú zblízka využil Faith - 1:1. 

Aktivita hostí neutíchala a jej výsledkom bola ďalšia presilovka v 10. minúte. Jednoduchý recept na gól ukázal Uram, keď spoza bránky našiel voľného Sukeľa a ten prekonal Habala - 1:2. Náskok hostí trval iba presne 89 sekúnd.

 

Bartánus v strednom pásme vybojoval puk a Suja strelou spoza hráča prekvapil Nagya - 2:2. V 12. minúte sa v úniku ocitol košický veterán Bartoš, Sukeľ ho fauloval a nasledovalo trestné strieľanie. Kapitán východniarov však typickou strelou medzi nohy prekonal Nagya. Prvá tretina ponúkla zaujímavé hokejové divadlo a jej skóre uzavrel v 19. minúte Stümpel, keď spoza bránky lišiacky prekvapil Habala - 2:3.

Aj druhá tretina ponúkla zaujímavý hokej, ktorý sa košickým divákom páčil viac než ten v prvej. Domáci sa od prvých minút snažili o vyrovnanie a po neúspešných manévroch pred Nagyom udreli z brejku. V nájazde dvoch proti jednému Suja ideálne naservíroval puk Bartošovi, ktorý po exhibičnej spolupráci vyrovnal - 3:3. V 34. minúte presne namieril Hričina a Košičania viedli. Domáci sa dostali do hernej pohody a ich ofenzívne manévre pokračovali. Brankár Nagy v 35. minúte nevidel strelu Deyla, ktorý upravil na 5:3 a keď Klíma o 35 sekúnd dorazil Bartošov pokus, bol náskok HC už trojgólový - 6:3. Po inkasovanom poltucte prenechal brankár Nagy miesto Križanovi.

V čase 39:47 dostali Richard a Róbert Hunovci menšie tresty, takže tretia tretina začala takmer dvojminútovou presilovkou domácich o dvoch hráčov. Obetavé trojice Liptákov však dokázali odolať tlaku domácich, z ktorých bol najbližšie ku gólu nepresne strieľajúci Bicek. Dianie v tretej časti spestrila potýčka Hričinu s Bobčekom, z ktorej obaja vyviazli s dvomi dvojminútovými trestami. V 53. minúte domáci využili presilovku, keď po výbornej Uramovej prihrávke nezaváhal Sukeľ - 6:4. Hostia ešte v závere skúsili hru so šiestimi hráčmi, ale do prázdnej bránky inkasovali od Milého aj siedmy gól.

HC Košice - MHk 32 Liptovský Mikuláš 7:4 (2:3, 4:0, 1:1)

Góly: 2. Hruška (Boltun, Deyl), 11. Suja (Varga, Bartánus), 28. Bartoš (Suja, Matejka), 34. Hričina (Boltun, Milý), 35. Deyl (Vašíček), 35. Klíma (Bartoš, Varga), 60. Milý (Bicek) - 7. Faith (Sukeľ, Uram), 10. Sukeľ (Uram, Kriška), 19. Stümpel, 53. Sukeľ (Uram, Nádašdi). Rozhodovali: Snášel - Gajan, Smrek, vylúčení: 7:8 na 2 min., presilovky: 2:2, oslabenia: 0:0, 3454 divákov. Zmeny 35. Križan namiesto Nagya.

 

 

Zostavy:


HC Košice: Habal - Deyl, Vašíček, Dudáš, Matejka, Šedivý, Šmach, Pavúk - Bicek, Suja, Bartánus - Hričina, Boltun, Milý - Varga, Klíma, Bartoš - Hruška, Šoltés

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Nagy (35. Križan) - Makovský, Šiška, Nádašdi, Mezovský, Kadlubiak, Moravčík, Bobček, Oravec - Rud. Huna, Rób. Huna, Rich. Huna - Uram, M. Sukeľ, Kriška - Faith, Piatka, Laco - Kabáč, Stümpel, Števuliak

Rostislav Čada, tréner HC Košice: "Stretnutie sme začali veľmi zlým pohybom, čo sa najviac prejavilo v obrannej činnosti. Prehrávali sme veľa súbojov. V druhej časti sme zvýšili pohyb, agresivitu i nasadenie. Výsledkom boli štyri góly, ktoré v podstate rozhodli. Mrzí nás iba takmer dvojminútová presilovka o dvoch hráčov, ktorú sme nevyužili."

Róbert Spišák, tréner MHk 32 Liptovský Mikuláš: "Mali sme výbornú prvú tretinu, po ktorej sme viedli 3:2. Ustáli sme tlak domáceho mužstva, rýchlo sme vyrovnali a dvakrát sme viedli. Od druhej tretiny sme hru priveľmi otvorili. V obrane sme urobili veľa chýb, hrali sme hore-dole. V tretej časti nám išlo o to, aby sme sa znovu dostali do zápasu. Veľa nechýbalo tomu, aby sme zápas v závere zdramatizovali. Stiahli sme brankára, snažili sme sa o ďalší gól, ale už sme nemali dostatok fyzických ani psychických síl."
 

 

MsHK DOXXbet Žilina – Dukla Trenčín 3:4 pp


Žilinčania chceli odčiniť hladkú prehru na ľade nováčika, hostia zase prerušiť sedemzápasovú sériu prehier. Lepšiu prvú tretinu odohrali vojaci, ktorým sa v úvode 6. minúty po 20 sekundách podarilo využiť presilovku, keď Kozákovu strelu vyrazil Tomek len pred Hossu, a ten nemal problém trafiť odkrytú bránu. Vlci pôsobili rozhárane, nevydarila sa im ani presilovka v polovici tretiny, a tak pykali opäť. V 15. minúte sa v predbránkovom priestore dobre zorientoval Hossa a po druhý raz prekonal Tomeka. Domáci boli v prvej časti všade neskoro, hrali nepresne a do kabín odchádzali za piskotu tribún.

V druhej tretine zlepšili domáci, ktorým tréner Jančuška pozmenil zloženie formácií, pohyb aj nasadenie, a hneď to bolo na ľade cítiť. Niekoľko dobrých pokusov Kutej zastavil, ale v 28. minúte Stupka prenechal puk Švecovi, ktorý z pravého kruhu prestrelil gólmana Dukly. Hostia však už o necelú minútu kontrovali, keď J. Ručkay neodmietol medzi kruhmi ponúknutú šancu a Tomek bol bezmocný. Vlci si potom vynútili presilovku, no nevyužili ju a opäť začali kopiť chyby. V závere tretiny navyše ponúkli vojakom 114-sekundovú presilovku o dvoch hráčov, počas ktorej zahviezdil Tomek, keď chytil Sojčíkovi dve gólové šance a udržal svoj tím v hre.

Žilina začala tretiu časť presilovkou, ale veľa z nej nevyťažila. Hostia sa zamerali na pozorné bránenie a hrozili brejkmi, ale veľa príležitostí na ne nemali. Vlci hrali aj ďalšiu presilovku, na Kutejovej bránke zvonila aj žrď, ale hostia odolávali. V 49. minúte však Drábek švihom od modrej vystrelil a Kutej inkasoval. O tri minúty nastrelil puk na Kuteja Drábek, no Konečný ho stihol tečovať a gólman Dukly nestihol na tento moment zareagovať. Začínalo sa prakticky odznova, hral sa vyrovnaný duel, ktorý mohol tri minúty pred záverom rozlúsknuť Húževka, ale odkrytú bránku hostí minul.

V predĺžení rozhodol v 62. minúte svojím druhým gólom v zápase o dvojbodovej výhre hostí strelou pod brvno Jakub Ručkay. 

MsHK DOXXbet Žilina – Dukla Trenčín 3:4 pp (0:2, 1:1, 2:0 – 0:1)

Góly: 28. E. Švec (Stupka), 49. Drábek (Konečný), 52. Konečný (Drábek, Švihálek) - 6. Hossa (Kozák), 15. Hossa (Holenda, J. Ručkay), 29. J. Ručkay (Ölvecký), 62. J. Ručkay (Holenda, T. Sýkora). Rozhodovali: Oskirko (Rus.), Stano – Kacej, Holienka, vylúčení: 3:4, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 1249 divákov

 

 

Zostavy:


Žilina: Tomek – Den. Rehák, P. Mikuš, D. Brejčák, Juraško, Drábek, Macejko, Kříž, Gutwald – Handlovský, Hovorka, J. Jurík - Rogoň, Húževka, Švihálek – Konečný, Holovič, Stupka – E. Švec, Ondruš, Gmitter

Trenčín: Kutej – Jáchym, Bohunický, Holenda, Kozák, Hatala, Obšut, Drgoň, Šefčík – T. Sýkora, Sojčík, Dlouhý – J. Ručkay, Ölvecký, Hossa – Síkela, Šimun, D. Hudec - Briestenský, J. Švec, D. Novák

Milan Jančuška, tréner Žiliny: "Katastrofálna prvá tretina nás pripravila o lepší výsledok. Po nej sme urobili zmeny v zostave a pomohlo to. Podarilo sa nám vyrovnať a za výkon v poslednej tretine môžem chlapcov pochváliť. Náš výkon však musí vyzerať inak, ale to si s tímom zajtra rozoberieme."

Josef Turek, tréner Trenčína: "Chcel by som pochváliť hráčov za vynikajúci tímový výkon. Som rád, že sme zdolali silného súpera a dotiahli dobre rozbehnutý zápas do víťazného konca. Dlho sme čakali na výhru, ale chlapci šli tomu výborne naproti tréningami a chcel by som ich všetkých pochváliť. Boli v hre úseky, kedy sme trochu povolili a súperovi sme zbytočným vylúčením dali v tretej tretine výhodu presilovky, ale inak bola naša hra dobrá. Vynikajúci výkon podal Marcel Hossa, ale pochváliť by som chcel všetkých." 

 

 

HK Poprad - HC 05 iClinic Banská Bystrica 3:4


Súboj posledného s prvým začali lepšie Popradčania. Diváci si ešte ani nestihli sadnúť a navrátilec Lukáš Hvila sa hneď vo svojom prvom striedaní u nového zamestnávateľa uviedol gólovým bekhendom - 1:0. O päť minút udreli domáci znova, strelu Štraucha dostal za Košarišťanov chrbát Abramov. Hostia z Banskej Bystrice znížili v 10. minúte, keď sa parádne z prvej trafil Dávid Buc. Hvila mohol v prvej tretine skórovať ešte raz, ale jeho samostatný únik nemal gólovú koncovku.

Po prvej prestávke sa Bystričania zahryzli do súpera, výsledkom čoho bolo vyrovnanie z hokejky Surového. V 33. minúte domáci po prvý raz prehrávali. Pohyblivý obranca Maione vystrelil od modrej a puk doplachtil až do siete - 2:3. Hostia Poprad naďalej tlačili a nedali mu vydýchnuť. Domáca lavička na tlak Bystrice reagovala oddychovým časom, po ktorom unikol po ľavej strane Lapšanský a nedal blafákom Košarišťanovi šancu - 3:3. Tesne pred koncom druhej tretiny sa však opäť presadil Maione. Jeho strieľanú prihrávku na Buca si nešťastne do vlastnej brány zrazil Hvila - 3:4.

V treťom dejstve sa na ľade poriadne iskrilo a pribúdalo šarvátok. Hra sa tak najmä v samom závere kúskovala častými vylúčeniami. Vo vlastnom oslabení unikol necelé 4 minúty pred klaksónom Lunter, ktorého ale fauloval Zagrapan a rozhodcovia nariadili trestné strieľanie. S jeho strelou medzi betóny si ale Šúrek poradil. Vyrovnanie nepriniesla ani hra domácich bez brankára a Poprad tak pod vedením novej rozhodcovskej dvojice Ozimák - Štolc bodovú sériu na štyri zápasy nenatiahol. Pred návštevou sezóny v Poprade preto triumfovali barani tesným pomerom 4:3. 


HK Poprad - HC 05 iClinic Banská Bystrica 3:4 (2:1, 1:3, 0:0)

Góly: 1. Hvila (Kroták, Pokovič), 6. Abramov (Štrauch, Bagin), 36. Lapšanský (Henderson) – 10. Buc (Surový, Maione), 23. Surový (Truchno, Róth), 33. Maione (Truchno, Róth), 40. Maione (Truchno, Hickmott). Rozhodovali: Lauff, Jura – Bogdaň, M. Korba, vylúčení: 5:4, navyše: B. Rapáč (Poprad) 10 minút za nešportové správanie, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 1601 divákov

 

 

Zostavy:


Poprad: Šúrek – Pokovič, Fabian, Bagin, Brejčák, Ježek, Kurali, Krepamský, Semorád – Hvila, Mlynarovič, Kroták – Lapšanský, Zagrapan, Henderson – Rapáč, Troliga, Bondra – Abramov, Lichanec, Štrauch. 

Banská Bystrica: Košarišťan – Wishart, Maione, Kubka, Ďatelinka, Mihálik, Matuškin, Bezúch, Cebák – Buc, Surový, Hickmott – Tománek, Sarault, Lunter – Lamper, Češík, Matoušek – Truchno, Tamáši, Róth. 

Marcel Ozimák, tréner Popradu: "Prvá tretina nám celkom vyšla. Dali sme tam dva góly, Lukáš Hvila mohol dať i tretí gól, súperovi by sme to sťažili. Bystrica disponuje kvalitným kádrom, od druhej tretiny už pristúpili k zápasu inak. V tretej tretine to bol boj z oboch strán. Nešťastný štvrtý gól v našej sieti sme už nedokázali zvrátiť. Bojovali sme až do konca. Napriek tomu, že sa v našej hre objavilo množstvo chýb, myslím si, že sme na dobrej ceste a pracujeme na ich odstránení."

Vladimír Országh, tréner Banskej Bystrice: "My sme mali zlý vstup do zápasu. Prvá časť prvej tretiny patrila domácim. V druhej sme konečne začali hrať to, čo sme mali od začiatku. Otočili sme výsledok, vytvorili sme si i náskok, ale potom sme ho stratili. Sme radi, že na ľade Popradu, kde sa hrá súperom ťažko, sme dokázali zvrátiť nepriaznivý stav a naplno bodovať. Nemôžeme byť ale spokojní, bolo tam viacero nedostatkov."
 

HKM Zvolen – MHC Martin 2:4



Zvolenčania začali zápas dobre. Dostávali sa do šancí a už v 39. sekunde mohol otvoriť skóre Klhůfek. Puk však tečoval hosťujúci Salija, takže sa k nemu pred odkrytou bránkou nedostal ani P. Zuzin. Tento domáci hokejista sa napokon tešil z gólu vo štvrtej minúte. Po strele Krejčího upratal medzi žrde vyrazený puk. Ďalšie príležitosti na zvýšenie vedenia premárnili Ďaloga, McGregor a Klhůfek. Martinčania mali iba jedinú vážnejšiu možnosť v úvodnom dejstve, keď zakončoval z medzikružia R. Varga, no proti bol Baroš. 

V strednom dejstve sa strhol nevídaný martinský uragán. Zvolenčania sa iba bránili a brankár spod Pustého hradu sa na nedostatok práce rozhodne sťažovať nemohol. Čelil šanciam Murčeka, Korostina, Pulliho a Galamboša. Tréner domácich Milan Staš si preto zobral oddychový čas, no ten nepomohol. Tri sekundy po ňom totiž Korostin spomedzi kruhov vyrovnal, keď ťažil z dobrého buly Heizera. Martin mohol ísť aj do vedenia, ak by sa presadil pred bránkou aktívny Varga. Domáci až v 38. minúte pohrozili. M. Novák zoči – voči Corbeilovi neuspel. 

Pre opravu poškodeného mantinelu sa záver druhej tretiny dohrával až po prestávke. Počas tohto času sa nič významné nedialo. Po zmene strán však padali góly, a to najmä do zvolenskej bránky po chybách v defenzíve. Prvú využil Varga, ktorý naservíroval puk ako na podnose voľnému Galambošovi – 1:2 a druhú Koyš, keď nebol pokrytý a presadil sa voľný pred odkrytou svätyňou Baroša – 1:3. Štvrtý gól hostí mal na hokejke Varga, ocitol sa sám pred gólmanom HKM, ale neuspel. Všetko si vynahradil v 47. minúte. Išiel do samostatného nájazdu a túto príležitosť už využil – 1:4. Uplynulo iba pár sekúnd a domáci dokázali znížiť po peknej akcii a koncovke Jakubíka z medzikružia – 2:4. Na viac sa však už do konca stretnutia nezmohli, hoci boli aktívnejší.

HKM Zvolen – MHC Martin 2:4 (1:0, 0:1, 1:3)

Góly: 4. P. Zuzin (D. Krejčí, Klhůfek), 47. I. Jakubík (D. Krejčí) – 29. Korostin (Koyš, Heizer), 42. Galamboš (R. Varga), 43. Koyš (Korostin), 47. R. Varga. Rozhodovali: J. Konc, Goga – R. Výleta, M. Orolin, yylúčení: 3:1, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 1112 divákov

Zostavy:

Zvolen: Baroš – Hraško, D. Krejčí. M. Novák, Valenta, Plechanov, Andersons, M. Ivan, Habšuda – P. Zuzin, B. Mráz, Klhůfek – Majdan, L. Jurík, Puliš – McGregor, Petráš, Žilka – Kelemen, I. Jakubík, Mart. Ďaloga

Martin: Corbeil – Tabaček, Dvořák, Brňák, Salija, Pulli, Leško – Korostin, Heizer, Koyš – Surovka, Galamboš, R. Varga – Dokšin, Murček, Kadura – Poliaček, Jurášek, Rusina 

Milan Staš, tréner Zvolena: "Ukázali sme dve tváre. Prvých desať až dvanásť minút to vyzeralo dobre, napádali sme súpera, vytvárali si šance, mali sme tlak. Potom však prišla letargia. Vstup do druhej tretiny bol zlý. Zobral som oddychový čas, ale nepomohol. Dostali sme o tri sekundy na to gól a už to herne upadalo. Hrali sme bez srdca, bojovnosti. Martinčanom sme v tretej tretine prihrali na tri góly a už sme sa z toho nedostali. Bol to zlý výkon, musíme si to rozobrať."

Pavel Paukovček, tréner Martina: "Z našej strany to bol vydarený zápas. Domáci začali aktívne, dostali nás pod tlak, ale obišli sme iba s jedným inkasovaným gólom. Potom sme hru vyrovnali. V druhej tretine sme súpera rozstrieľali a postupne na začiatku tretej pridali dôležité góly, ktoré rozhodli tento zápas. V závere sme Zvolen nepustili do vyložených šancí, ustáli sme aktivitu súpera, takže chlapcom môžem poďakovať za ich výkon."

Patrik Koyš, útočník Martina (1+1 v zápase): "Prvých desať minút boli lepší Zvolenčania, vybehli na nás, dali gól, ale potom sme to vyrovnali a od druhej tretiny sme boli my jasne lepší. Povedali sme si v šatni, že ak budeme hrať laxne, tak nevyhráme. Išli sme po prvej prestávke na ľad s väčším odhodlaním a bolo to vidno."


 

HK Nitra – HC Nové Zámky 7:4


Prvú veľkú príležitosť zápasu medzi Nitrou a Novými Zámkami mal už v 33. sekunde domáci Blackwater, ale jeho strelu ešte hosťujúci brankár zneškodnil. Na presilovkovú dorážku Krištofa z 2. minúty bol už však prikrátky – 1:0. Nové Zámky dokázali veľmi rýchlo odpovedať, keď už o 24 sekúnd vyrovnal Kytnár. V 7. minúte mal tri dobré možnosti v rýchlom slede Slovák, ale ani jednu sa mu nepodarilo premeniť. Po zvyšok tretiny sa už skóre nezmenilo a tímy odišli do kabín za stavu 1:1. 


Úvod druhej tretiny vyšiel veľmi dobre domácim, ktorí dvomi rýchlymi gólmi v rozmedzí 14 sekúnd odskočili súperovi. Druhý gól Nitry strelil junior Ondrušek, pre ktorého to bol 1. gól v seniorskej extralige a tretí nitriansky gól dal Ručkay.Nové Zámky sa však nepoložili a oddychový čas padol na úrodnú pôdu. V 24. minúte znížil druhým gólom v stretnutí Kytnár. V 26. minúte získala Nitra opäť dvojgólové vedenie, keď nahodený puk tečoval Pupák. V 29. minúte takmer znížil Cardwell, ale jeho strela skončila na hornej konštrukcii. V 32. minúte využili hostia presilovú hru zásluhou Čížeka, ktorý namieril presne ponad vyrážačku Valenta. Aj po zvyšok druhej tretiny videli diváci dobrý hokej zo strany na stranu. 


V úvode tretieho dejstva mal veľkú šancu domáci D. König, ktorý si položil Lundströma, ale bekhendom nemieril presne. V 44. minúte sa prekľučkoval Ondrušek až do zakončenia a bekhendom strelil svoj druhý gól v zápase. Naháňačka pokračovala, keď v 46. minúte znížil Kytnár, ktorý skompletizoval hetrik. V zapätí mohli domáci vyhrávať opäť o dva góly, ale Slovák nastrelil iba žŕdku. V 57. minúte napriahol od modrej Ordzovenský, ktorého strela sa odrazila rovno pred Šišku a ten zvýšil na 6:4. Hostia to ešte skúsili bez brankára, ale neúspešne. Konečný stav 7:4 stanovil strelou do odkrytej brány Macík.


HK Nitra – HC Nové Zámky 7:4 (1:1, 3:2, 3:1)

Góly: 2. Krištof (Macík, Mezei), 23. Ondrušek (Bajtek, Chalupa), 23. Ručkay (Blackwater), 26. Pupák (Mezei, Krištof), 44. Ondrušek (Šiška, P. König), 57. Šiška (Ordzovenský, Paukovček), 59. Macík (Rais) - 2. Kytnár (Fábry, Paulovič), 24. Kytnár (Bahneský, Fábry), 32. Čížek (Brabenec, Bahenský), 46. Kytnár (Paulovič, Chovan). Rozhodovali: Baluška, Kubuš – Tvrdoň, Synek, vylúčení: 4:5, presilovky: 2:1, oslabenia: 0:0, 2830 divákov

Zostavy:

Nitra: Valent – Versteeg, Milam, Mezei, Pupák, Ordzovenský, Rais, Kuzma, P. König – Blackwater, Slovák, Ručkay - Štefanka, Krištof, D. König - Macík, Paukovček, Šiška - Chalupa, Ondrušek, Bajtek

Nové Zámky: Lundström – Drtina, Cardwell, Sandgrén Čížek, Mäkinen, Chovan, Sucharda, Maier – Saarinen, Brabenec, Bahenský - Čaládi, Pitule, Hudec - Fábry, Kytnár, Paulovič - Tábi, Rehák, Tibenský

Andrej Kmeč, tréner Nitry: "Ja si myslím, že to bol výborný hokej, ktorý mal všetko, čo má hokej mať. Je to derby, aj keď nie nejako historicky dané, ale tou blízkou vzdialenosťou. Prišli ľudia z Nových Zámkov a aj naši fanúšikovia. Bola výborná atmosféra. My sme v tom nahustenom programe mali výborný pohyb, vytvorili sme si šance a dosť z nich sme využili, aj keď ich tam bolo ešte viac. Niekedy sme sa dali tou atmosférou a vývojom zápasu trocha strhnúť a zbytočne sme dovolili súperovi sa dotiahnuť na gól. Myslím si, že víťazstvo sme si zaslúžili, nakoľko sme podali výborný výkon a sme radi, že opäť po dlhšom čase sme našich divákov potešili hokejom, ktorý chceme hrať. Aktívny, útočný a myslím si, že dnes to tak bolo."

Július Pénzeš, tréner Nových Zámkov: "Myslím si, že sme videli dobré, bojovné stretnutie. Musím priznať, že Nitra na nás vyvinula obrovský tlak. Dvakrát nám odskočili na rozdiel dvoch gólov. Ku cti nám slúži, že sme sa dokázali vrátiť do zápasu. Boli tam aj šance na vyrovnanie. Nemali sme šťastie, že by sa nám odrazil puk, tak ako pri šiestom góle súpera. Myslím si, že aktívnejšiemu to šťastie viac prialo. Ešte raz hovorím, dostali nás pod obrovský tlak a boli dnes lepší, ale my sa tiež nemáme začo hanbiť. Ten záver bol už vabank, bola tam šanca na zníženie. Bolo to skôr v rovine skúšky power play, nevyšlo to, ale nič sa nedeje musíme to zahodiť za hlavu a pripraviť sa na ďalšie stretnutie. Gratulujem súperovi k víťazstvu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona