TL: Košice angažovali Tomáša Klímu

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 09:19 • 2 min
TL: Košice angažovali Tomáša Klímu

KOŠICE - Vedenie hokejového tipsportligistu HC Košice finalizuje súpisku pred ďalším ostrým štartom v Lige majstrov. Najčerstvejším prírastkom do mužstva je 26-ročný center Tomáš Klíma. Informoval oficiálny web bronzového tímu z uplynulej sezóny.

slovakia

left justify in out

Klíma hokejovo vyrástol v Dukle Trenčín, za ktorú si odkrútil prvý štart v najvyššej domácej súťaži. Okrem toho pôsobil na Slovensku aj v Martine či Zvolene, v Česku si zasa vyskúšal pôsobenie v extraligových Karlových Varoch a prvoligových kluboch HC Most a HC Kadaň. "V kádri sme mali doteraz 13 útočníkov a keďže nás čaká dlhá náročná sezóna, mali sme záujem doplniť mužstvo ešte o ďalšieho stredného útočníka. Tomáš je mladý, talentovaný, silovo dobre pripravený hráč, ktorý má všetky predpoklady úspešne u nás rozvíjať svoju ďalšiu kariéru," ozrejmil príchod novej tváre generálny manažér HC Juraj Bakoš.

 

Klíma sa k mužstvu pripojí v pondelok 25. júla, keď "oceliari" otvoria ďalšiu fázu letnej prípravy a vykorčuľujú na ľad. Od začiatku augusta odohrajú len tri prípravné stretnutia - dva s Martinom, jedno so Zvolen - a následne si zahrajú v základnej fáze Ligy majstrov proti SC Bern a Black Wings Linz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies