TL: Dukla Trenčín získala do konca sezóny Petra Ölveckého

NETKY.SK • 13 September 2016, 16:10 • 2 min
TL: Dukla Trenčín získala do konca sezóny Petra Ölveckého

TRENČÍN - Ofenzívu hokejového tipsportligistu Dukla Trenčín vystužilo ďalšie zvučné meno. Po Marcelovi Hossovi a Radoslavovi Tyborovi uzavrel klub spoluprácu aj s Petrom Ölveckým, ktorý na rozdiel od prvých dvoch podpísal plnohodnotnú zmluvu do konca sezóny.

slovakia

left justify in out

V kádri "žltočervených" nastal v uplynulých dňoch výrazný pohyb. Trénerovi Milošovi Holaňovi sa zranili Denis Hudec, Jakub Ručkay i Martin Kalináč, aj preto siahlo vedenie po skúsenom Ölveckom. Ročník v Trenčíne otvorili Radoslav Tybor s Marcelom Hossom, obaja však majú otvorené zmluvy do prvej reprezentačnej prestávky.

 

"Postupne sa nám zranili traja hráči zo základnej zostavy, museli sme to riešiť. To, že tu trénovali viacerí hráči, ktorí nemali kontrakty, to bolo šťastie aj pre nás. Peter Ölvecký podpísal na celú sezónu, čomu sme veľmi radi. Opäť sme o niečo silnejší, nie je teda na čo čakať, musíme len hrať a vyhrávať zápasy. Peter je individuálne výnimočný, keď to dá do kolektívu, čo sa on aj snaží vždy hrať pre mužstvo, tak bude veľkým prínosom. Je viac krídelníkom, aj podľa vlastných predstáv, ale vie zahrať aj na centri, čo dodáva tímu viac univerzálnosti," povedal pre oficiálny web generálny manažér Ján Kobezda.

 

Tridsaťročný Ölvecký otvoril aj uplynulý ročník v materskej Dukle, po dvanástich dueloch však odišiel do českej extraligy, kde dohral ročník v dresoch Vítkovíc a Chomutova. Predtým pôsobil tri roky v Slovane Bratislave v KHL. Na konte má 32 zápasov v zámorskej NHL za Minnesotu a Nashville, v nižšej AHL absolvoval viac ako 300 štartov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies