TL: Dávid Bondra bližšie k popradskému "áčku," trénerov zaujali aj ďalší

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 09:50 • 2 min
TL: Dávid Bondra bližšie k popradskému "áčku," trénerov zaujali aj ďalší

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Hokejový "try out" pre hráčov, ktorí majú záujem hrať za HK Poprad, sa vo štvrtok skončil. Tréneri Petr Jonák a Ľudovít Jurinyi pozvali do spoločnej prípravy s A-mužstvom niekoľko hráčov, ktorí na kempe najviac zaujali.

slovakia

left justify in out

Trénerov milo prekvapili popradskí mladíci Filip Vašaš a Rastislav Václav, ktorí majú reálnu šancu na miestenku v prvom tíme Popradu. "Sú to dvaja popradskí hráči, ktorých úroveň nás veľmi milo prekvapila. Na budúci týždeň pravdepodobne podpíšeme kontrakt s obrancom Pokovičom, ktorý nás tiež zaujal. Do ďalšej fázy prípravy počítame aj s "čecho-rusom" Michailom Potechinom. V spojení sme aj s Richardom Lelkešom, s ktorým je to otázka vzájomnej dohody. Do ďalšej fázy spoločnej prípravy sme pozvali aj zopár ďalších hráčov, ich mená však zatiaľ neprezradím," povedal pre TASR tréner HK Poprad Petr Jonák.

 

Český tréner zdôraznil, že hráči vybraní z "try outu" ešte automaticky nemajú istú zmluvu s popradským klubom. Podľa šéfa realizačného tímu bude dôležité ako sa ukážu v príprave s A-mužstvom, resp. v prípravných zápasoch. Okrem spomínaných hráčov sa počas "try outu" v dobrom svetle ukázal aj syn slovenskej hokejovej legendy Petra Bondru. "Dávid Bondra nás veľmi zaujal. Počítame s ním do ďalšej fázy prípravy, on sám má navyše seriózny záujem u nás hrať. Veľmi sa nám páči jeho štýl. Je to výborný korčuliar, dobre reaguje po strate puku a celkovo má z Ameriky dobré návyky. Myslím si, že tento hráč by pre náš tím mohol byť zaujímavý," dodal Jonák pre TASR.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies