TL: Dávid Bondra a ruský obranca Potechin so zmluvami v Poprade

NETKY.SK • 30 August 2016, 12:35 • 2 min
TL: Dávid Bondra a ruský obranca Potechin so zmluvami v Poprade

POPRAD - Vedenie tisportligového hokejového klubu HK Poprad angažovalo útočníka Dávida Bondru a obrancu Michaila Potechina.

slovakia

left justify in out

Obaja si zmluvu vybojovali po tom, čo trénerov presvedčili počas nedávneho "try outu" a aj v následných prípravných zápasoch. Klub o angažovaní spomínanej dvojice informoval na svojej webstránke.

 

Dávid Bondra je synom legendy slovenského hokeja Petra Bondru a pôsobenie v Poprade bude pre neho prvým mimo amerického kontinentu. "Pre mňa je výhodou, že pán tréner Jonák pôsobil v Kanade a tak máme spoločný pohľad na hokej. Môj štýl by mal byť postavený na aktívnom korčuľovaní a vždy by som mal plniť úlohu prvého forčekujúceho hráča. V Poprade mám mnoho kamarátov či širokú rodinu a hrať pred nimi bude niečo super. Splní sa mi tým veľký sen," uviedol 24-ročný Bondra pre klubovú stránku.

 

Trénerov o svojich kvalitách presvedčil aj 21-ročný ruský obranca Michail Potechin. Subtílnejší zadák (176 cm) strávil juniorské roky v Kladne. V minulej sezóne hral za juniorský tím Kladna a aj za bieloruský HK Vitebsk v najvyššej bieloruskej súťaži.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies