TL: Čech Bílek sa vracia do Martina, posilou aj Heizer

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 07:46 • 2 min
TL: Čech Bílek sa vracia do Martina, posilou aj Heizer

MARTIN - Po tom, čo vedenie tipsportligového klubu MHC Martin oznámilo angažovanie trénerskej dvojice Pavol Paukovček - Juraj Halaj, martinský klub zverejnil aj mená prvých dvoch posíl.

slovakia

left justify in out

Do Turca sa vracia český útočník Vítězslav Bílek, ktorý už v MHC pôsobil v závere ročníka 2014/2015 a do útoku prichádza aj Radomír Heizer, ktorý pod spomínanou trénerskou dvojicou pôsobil v uplynulej sezóne v Poprade.

 

Vítězslav Bílek má za sebou vydarenú sezónu v drese Kladna. V druhej najvyššej českej súťaži WSM lige odohral 57 zápasov, v ktorých strelil 45 gólov a zaznamenal celkovo 72 bodov. Pre gelnického rodáka Radomíra Heizera bude Martin štvrtým klubom v rámci najvyššej slovenskej súťaže. V minulosti obliekal aj dresy Spišskej Novej Vsi, Banskej Bystrice a v sezóne 2015/2016 Popradu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona