TL: Brankár Šimko a obranca Novák mieria do Zvolena

NETKY.SK • 15 November 2016, 12:13 • 2 min
TL: Brankár Šimko a obranca Novák mieria do Zvolena

ZVOLEN - Novými posilami hokejového klubu HKM Zvolen by sa mali stať brankár Marek Šimko a obranca Michal Novák. Obaja sa v pondelok zapojili do tréningového procesu pod Pustým hradom a čoskoro by mali podpísať s tipsportligistom zmluvy.

slovakia

left justify in out

Ako informovala webstránka HKM, rokovania s oboma hráčmi stále prebiehajú a ukončené by mali byť najneskôr v stredu dopoludnia. Pokiaľ zvolenský klub nájde s nimi spoločnú reč a podarí sa včas vybaviť všetky nevyhnutné papierové formality, obaja budú trénerovi Milanovi Stašovi k dispozícii už v stredajšom zápase 20. kola Tipsport Ligy na ľade Dukly Trenčín (18.00).

 

Dvadsaťosemročný Šimko sa vracia do materského klubu po pôsobení v kazašskom Irtyše Pavlodar a Nových Zámkoch, za ktoré odchytal v prebiehajúcej sezóne desať zápasov s úspešnosťou 91,7 percenta a gólovým priemerom 2,81. Tridsaťštyriročný Novák si v najvyššej slovenskej súťaži okrem rodnej Skalice zahral aj v drese Košíc, Nitry a naposledy Trenčína. Za Duklu v aktuálnom ročníku odohral 19 duelov, v ktorých strelil tri góly a deväkrát asistoval.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies