TL: Banská Bystrica angažovala Rusa Truchna

NETKY.SK • 8 August 2016, 09:41 • 2 min
TL: Banská Bystrica angažovala Rusa Truchna

BANSKÁ BYSTRICA - Vedenie účastníka hokejovej Tipsport Ligy HC '05 iClinic Banská Bystrica angažovalo ruského útočníka Vjačeslava Truchna. Klub o novej posile informoval na svojej oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Truchno odohral uplynulú sezónu vo švédskom tíme Karlskrona HK a v 43 zápasoch strelil dva góly a pridal šesť asistencií. V minulosti pôsobil aj v nižších zámorských súťažiach či nadnárodnej EBEL-ke. V roku 2005 si ho v drafte NHL vybral Edmonton Oilers v 4. kole ako celkovo 120. v poradí. "Slavu sme sledovali od jeho príchodu do Európy z AHL. Po úspešných sezónach v rôznych kluboch sa rozhodol hrať vo Švédsku. Keďže sme hľadali kvalitného konštruktívneho hráča, som rád, že sme sa dohodli práve so Slavom," uviedol manažér banskobystrického klubu Július Koval na klubovej stránke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona