Tituly Miss Aquacity a Miss Región Vysoké Tatry získali brunetky

NETKY.SK • 23 September 2013, 13:15 • 2 min
Tituly Miss Aquacity a Miss Región Vysoké Tatry získali brunetky

POPRAD – Krásu uplynulej sobotnej noci (21. 9.) spoznali v popradskom aquaparku. Počas galavečera zabojovali krásne finalistky súťaže Dievča leta 2013 najmä o titul Miss Aquacity a Miss Región Vysoké Tatry pre rok 2013.

slovakia

left justify in out

„Víťazkami sa stali Patrícia Koníčková ako Miss Aquacity a Dominika Patrášová ako Miss Región Vysoké Tatry. Krása sa snúbi aj s charitou a vďaka dražbe šiat nadácia Dobrý anjel pomôže tam, kde to najviac treba,“ informovala výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu Región Vysoké Tatry Lenka Maťašovská.

V Tatrách boli najúspešnejšie brunetky, keď 169 cm vysoká tmavovláska s dokonalými mierami 90-60-90 Patrícia Koníčková si rozhodnutím poroty odniesla titul Miss Aquacity. Vďaka online hlasovaniu sa ďalšia brunetka, Dominika Patrášová stala Miss Región Vysoké Tatry. Dvadsaťročná Dominika si odniesla z Popradu aj ďalší titul, Miss beauty centra K-Vital.

„Bol to nádherný večer a som rád, že našou Miss sa stala práve moja favoritka Patrícia Koníčková. Krásne tváre a dokonalé krivky sme v tento večer doplnili aj krásnym gestom, keďže 500 eur poputuje nadácii Dobrý anjel za šaty, ktoré vydražil náš majiteľ Ján Telenský, muž s českým občianstvom, britským pasom, ktorý vie oceniť krásne ženy, jeho manželka je totiž Slovenska,“ povedal s úsmevom riaditeľ popradského aquaparku Richard Pichonský.

Finálový večer okrem krásnych finalistiek patril aj ďalšej Dominike. Superstaristka Dominika Mirgová odspievala krásny koncert a nielen kolekcia plaviek od Jany Jurčenko mnohých inšpirovala. „Tatry sú krásne aj slovenské ženy sú krásne, takže toto spojenie rozhodne funguje. Myslím, že sme práve založili novú tradíciu a boj o korunky krásy pod Tatrami si zopakujeme aj o rok. A ktovie, možno už nadchádzajúcu zimu sa bude u nás súťažiť o najkrajšiu lyžiarku,“ uzavrel primátor Vysokých Tatier a predseda predstavenstva OOCR Región Vysoké Tatry Ján Mokoš.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies