Titul Miss Universe 2015 vyhrala Kolumbijčanka Paulina Vega, Silvia Prochádzková sa medzi 15 najkrajších nedostala

NETKY.SK • 26 Január 2015, 12:48 • 2 min
Titul Miss Universe 2015 vyhrala Kolumbijčanka Paulina Vega, Silvia Prochádzková sa medzi 15 najkrajších nedostala

MIAMI - Kolumbijčanka Paulina Vega sa stala dnes novou Miss Universe po tom, čo v 63. ročníku prestížnej svetovej súťaže krásy porazila súťažiace z 87 ďalších krajín, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

V prvej trojke sa okrem nej umiestnila Miss USA Nia Sánchez a Miss Ukrajiny Diana Garkušová, za nimi Miss Jamajky Kaci Fennell a Miss Holandska Yasmin Verheijen.

 

Aktuálna slovenská kráľovná krásy, Miss Universe Slovensko 2014 Silvia Prochádzková sa do užšieho výberu 15 finalistiek nedostala a v súťaži tak skončila bez umiestnenia.    

 

img

 

Nová Miss Universe, 22-ročná Kolumbijčanka uviedla, že táto súťaž krásy bola prvou a aj poslednou, v ktorej účinkovala; chce sa totiž vrátiť k svojmu štúdiu obchodnej administratívy, píše AP. Vega je vnučkou legendárneho kolumbijského tenoristu Gastóna Vega.

 

Kolumbijčanku na ceremónii v Miami korunovala odchádzajúca Miss Universe Gabriela Isler z Venezuely.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona