Titul Miss Press získala Adriana Hodossyová

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 13:52 • 2 min
Titul Miss Press získala Adriana Hodossyová

BRATISLAVA - Víťazkou prvej čiastkovej súťaže pred finálovým večerom Miss Slovensko 2015 sa stala 22-ročná Adriana Hodossyová z Bratislavy.

slovakia

left justify in out

Spomedzi 12 finalistiek si ju vybrali novinári a zástupcovia médií. Adriana, ktorá sa už niekoľko rokov profesionálne venuje modelingu, získala dovolenkový pobyt na Slovensku. Okrem Miss Press a troch hlavných titulov majú počas finálového večera finalistky možnosť získať aj niekoľko ďalších čiastkových cien.

Piatok 24. apríla bude v Incheba Expo Aréne i na obrazovkách TV JOJ patriť najkrajším Slovenkám a domácej móde. Dvanásť finalistiek Miss Slovensko zabojuje o titul kráľovnej krásy i postup na prestížnu súťaž Miss World počas módnej šou v réžii Tomáša Eibnera a riaditeľky súťaže Karolíny Chomistekovej. Zatiaľ čo uplynulé miesiace príprav patrili sústredeniam, tréningom a produkcii, finálový večer Miss Slovensko 2015 bude patriť už len dvanástim finalistkám a originálnej slovenskej móde. Svoje modely na finále predstavia napríklad Marcel Holubec, Jana Jurčenko či značka NuPPL. „Naša súťaž je o voľbe tej najkrajšej Slovenky. Preto sa snažíme, aby sme slovenské dievčatá predstavili počas večera najmä v kolekciách slovenských módnych tvorcov,“ uviedla riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. 

 

Úvod finálového večera bude patriť prehliadke priliehavých kostýmov, ktoré pre dievčatá navrhla dizajnérka Jana Jurčenko, doplnených o výrazné šperky a doplnky značky Hogo Fogo. Svoju jedinečnú tvorbu na Miss Slovensko 2015 predstaví aj talentovaný návrhár Marcel Holubec, ktorý vytvoril 12 modelov v tmavých farbách. Finálová dvanástka sa predstaví i v úlohe moderných princezien v šatách z dielne slovenskej značky WTF?! a počas rozhovorov s moderátorom večera Janom Krausom predvedú modely z najnovšej kolekcie značky NuPPL, ktoré vytvorila štvorica v zložení Mária Čírová, Michal Sabo, Romana Škamlová a Mária Zelinová. V záverečnej časti galavečera finalistky zažiaria vo večerných róbach návrhára Michaela Kováčika. 

 

Návrat českého moderátora Jana Krausa na mólo Miss Slovensko nebol podľa slov Karolíny Chomistekovej náhodný. „Ročník 2009, ktorý moderoval práve pán Kraus, bol jedným z nezabudnuteľných ročníkov Miss Slovensko,“ uviedla riaditeľka súťaže, ktorá priblížila, že sa v jubilejnom 20. ročníku snažili zaspomínať na všetky najvýraznejšie a najlepšie momenty prestížnej súťaže krásy. Okrem známeho moderátora sa na finálovom večere predstaví i speváčka Mária Čírová, ktorá zaujala divákov pred niekoľkými rokmi emotívnou coververziou skladby Impossible. Energiu finálovému večeru opäť pridajú i tanečníci skupiny The Pastels či orchester, ktorý bude sprevádzať jednotlivé vystúpenia. 

 

Novinkou 20. ročníka Miss Slovensko bude i výnimočné zloženie poroty, ktorá bude mať dve časti. Tú prvú budú tvoriť známe tváre - herec a humorista Milan Lasica, speváci Peter Nagy a Jozef Vojtek, šéfredaktorka časopisu Eva Katarína Patvarošová, generálny riaditeľ TV JOJ Marcel Grega, dizajnér Boris Hančeka či Thierry Favre z UEFA. V jej druhej časti sa stretne 19 predchádzajúcich víťaziek Miss Slovensko. „Bude to skutočne ukážková porota,“ povedala Chomisteková. 

 

Miss Slovensko 2015 bude výnimočná i dvoma novými korunkami, ktoré pre prvú a druhú vicemiss vytvorila šperkárka Linda Hudecová. Po novej korunke pre víťazku súťaže tak i ostatné korunky budú od tohto ročníka putovné a každý rok budú mať nové majiteľky. 

 

Víťazka súťaže Miss Slovensko získa postup na Miss World 2015, honorovanú zmluvu od produkčného domu Forza, automobil a ďalšie hodnotné ceny.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies