Tittel prichádza do Slovana, bude generálnym riaditeľom

NETKY.SK • 16 Október 2014, 08:25 • 2 min
Tittel prichádza do Slovana, bude generálnym riaditeľom

BRATISLAVA - Bývalý šéf Únie ligových klubov Dušan Tittel sa vracia do futbalového Slovana Bratislava. Štyridsaťsedemročný niekdajší výborný futbalista akceptoval ponuku od majiteľa úradujúceho slovenského majstra na vstup do štruktúr klubu a mal by zastávať post generálneho riaditeľa.

slovakia

left justify in out

Nie je vylúčené, že bude mať na starosti aj prípravu mužstva na tréningoch a koučovanie v zápasoch. "Dostal som ponuku na post generálneho riaditeľa. S majiteľom klubu komunikujeme spolu už dlhšie, dva dni pred pohárovým zápasom s Neapolom sme sa dohodli, že bude lepšie riešiť veci počas reprezentačnej prestávky. Otázka funkcie generálneho riaditeľa je dôležitá pre fungovanie celej štruktúry klubu na obdobie troch - štyroch rokov, kedy by mala prebiehať aj výstavba štadióna na Tehelnom poli. Chceli sme sa vyhnúť riešeniu narýchlo, Slovan potrebuje prijať zásadné zmeny v klubovej filozofii, nie na krátkodobý časový horizont," uviedol pre denník Šport Dušan Tittel. Na stredajšom približne dvojhodinovom stretnutí napokon ponuku na spoluprácu prijal a chce urobiť maximum pre to, aby Slovan fungoval dobre ako klub.

 

Po nedávnom odvolaní Františka Straku je bratislavský tím oficiálne bez hlavného trénera, mužstvo dočasne vedie asistent Jozef Kontír. V minulých dňoch sa spomínal aj Tittelov príchod na lavičku. "Nájsť dobrého trénera, veď Slovan hrá okrem ligových zápasov aj súboje v skupinovej fáze Európskej ligy, je dôležité. A ak dobre dopadnú rokovania, vo štvrtok by sme mohli jeho meno oznámiť na tlačovej konferencii," pripustil pre Šport Dušan Tittel. 

 

Doteraz na pozícii generálneho riaditeľa Slovana pracoval Petr Kašpar. V klube už majú rozdelené právomoci. "Petr Kašpar bude viceprezidentom klubu, teda prepojením medzi majiteľom a klubom. Ja budem zodpovedný za chod Slovana, s postupne prebudovanou novou filozofiou a novou štruktúrou," doplnil pre Šport Dušan Tittel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona