Tittel po 3,5 roku na poste prezidenta ÚLK končí

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 13:05 • 2 min
Tittel po 3,5 roku na poste prezidenta ÚLK končí

BRATISLAVA - Po 3,5 roku účinkovania Dušan Tittel končí v pozícii prezidenta Únie ligových klubov, dosiaľ riadiaceho orgánu dvoch najvyšších slovenských republikových súťaží.

slovakia

left justify in out

Jedným z hlavných dôvodov je nová zmluva o spolupráci medzi Slovenským futbalovým zväzom (SFZ) a Úniou ligových klubov (ÚLK), ktorú 6. júna delegáti konferencie SFZ v Senci schválili na obdobie jedného roka - od 1. júla 2014 do 30. júna 2015. Doterajšia zmluva medzi spomenutými subjektmi bola na päť rokov a jej platnosť vyprší 30. júna 2014.

 

"Rozhodol som sa, že skončím svoje pôsobenie v pozícii prezidenta Únie ligových klubov k 30. júnu 2014. Vzhľadom na to, že principiálne nesúhlasím s novým návrhom zmluvy medzi SFZ a ÚLK, ktorý schválili delegáti nedávno v Senci, informoval som o svojom kroku zástupcov klubov. Keďže sa s touto zmluvou na jeden rok nestotožňujem, ukončím svoje pôsobenie na poste šéfa ÚLK," uviedol v pondelok pre agentúru SITA Dušan Tittel a doplnil: "Štvrtého júla sa uskutoční zasadnutie prezídia ÚLK, na ktorom sa zvolí nový prezident aj ďalší zamestnanci sekretariátu. Lebo moji kolegovia na čele s riaditeľom ÚLK pre najvyššiu súťaž i II. ligu Dušanom Huňadym skončia k dátumu 30. júna spolu so mnou. Práve k tomuto termínu odovzdáme kompletnú agendu." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies