Tittel oficiálne trénerom ŠK Slovan Bratislava

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 12:22 • 2 min
Tittel oficiálne trénerom ŠK Slovan Bratislava

BRATISLAVA - Technický úsek Slovenského futbalového zväzu (SFZ) predĺžil trénerskú licenciu Dušanovi Tittelovi. Vďaka tomu môže byť 48-ročný generálny manažér a šéf realizačného tímu ŠK Slovan Bratislava vedený aj v zápisoch o stretnutiach ako kouč "belasých". Doteraz bol formálne trénerom Ján Švehlík.

slovakia

left justify in out

Zmena nastala po mítingu Dušana Tittela s technickým riaditeľom SFZ Jánom Gregušom pred začiatkom sezóny 2015/2016.

 

"Vyriešili ďalšie pôsobenie Tittela na lavičke Slovana. Predložil nielen trénerský diplom, ale aj trénerský preukaz k najvyššej licencii UEFA Pro, potreboval však predĺžiť jej platnosť. Predostrel potvrdenia o absolvovaní školení v rámci UEFA study group a na základy týchto dokumentov technický úsek SFZ, ktorý je zodpovedný za kormidelníkov, predĺžil Tittelovi licenciu. Ako riadiaci orgán najvyššej slovenskej súťaže Fortuna ligy sme túto skutočnosť zobrali na vedomie. Sme radi, že aj táto téma, čo rezonovala vo futbalovej verejnosti, sa na osobnom stretnutí spomenutých pánov vyriešila," uviedol na fortunaligovom portáli prezident Únie ligových klubov (ÚLK) Ivan Kozák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies