Tittel o "tiežfanúšikoch": Treba s tým začať bojovať

NETKY.SK • 7 August 2015, 09:11 • 2 min
Tittel o "tiežfanúšikoch": Treba s tým začať bojovať

BRATISLAVA - Pred štvrtkovou odvetou s Krasnodarom v 3. predkole Európskej ligy 2015/2016 vyslovil tréner futbalistov Slovana Dušan Tittel želanie, aby dobrá kulisa na Pasienkoch utvorila hráčom skutočné domáce prostredie a prajnú atmosféru v ich snahe zlikvidovať manko 0:2 z prvého zápasu v Rusku.

slovakia

left justify in out

Opak však bol pravdou: prakticky počas celého prvého polčasu sa niesli štadiónom, kam si našlo cestu 2852 duší, najmä vulgarizmy hŕstky priaznivcov na adresu kouča či vedenia klubu.


"Predovšetkým ma mrzí, že prišlo tak málo divákov. Takýto zápas s takýmto kvalitným súperom si zaslúžil viac ľudí. Ak skupina ani nie desiatich percent z tých, čo prišli, a ktorých nepovažujem za fanúšikov Slovana, prejavuje svoje emócie takto, možno je najvyšší čas sa zamyslieť a povedať si, že treba s tým začať bojovať. Myslím si, že určite sa podniknú nejaké kroky, aby Slovanu fandili ľudia, ktorí ho majú v srdci a chcú mu pomôcť," zamyslel sa Tittel, najčastejší štvrtkový terč opakovaných verbálnych útokov.


Sektor, z ktorého v prvom polčase smerovali spŕšky nadávok na hraciu plochu, po zmene strán stíchol. A Slovan otočil nepriaznivý vývoj z 0:2 na 3:2, konečným rezultátom odvety napokon bola remíza 3:3 a postup FK Krasnodar do play-off.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies