Tittel novým šéfom ÚLK, bývalý prezident Belaník:"Na futbal nezanevriem"

NETKY.SK • 20 Január 2011, 08:11 • 2 min
Tittel novým šéfom ÚLK, bývalý prezident Belaník:"Na futbal nezanevriem"

Tittel novým šéfom ÚLK, bývalý prezident Belaník:"Na futbal nezanevriem"

slovakia

left justify in out

img

Dušan Tittel sa stal novým prezidentom futbalovej Únie ligových klubov Slovenska (ÚLK). Rozhodlo sa o tom na stredajšom hlasovaní ÚLK v Bratislave, pričom doterajší šéf Karol Belaník vo funkcii skončil.
      Bývalého šéfa ÚLK Belaníka odvolali z funkcie 8. decembra minulého roka na mimoriadnom zasadnutí prezídia spolu s celým výkonným výborom. "Hneď na úvod rokovania prišlo k zmene programu, ako bod číslo dva sa hlasovalo o novom prezidentovi. Dušan Tittel bol jediným kandidátom. Rešpektujem voľbu prezídia. Viac k tomu nemám čo dodať. Nechcem aby sa to bralo ako fráza, ale na slovenský futbal nezanevriem a chcem v ňom pracovať aj naďalej. Vzišiel som z tohto hnutia a určite pri futbale zostanem. No teraz ešte konkrétne neviem, aká bude moja najbližšia budúcnosť," povedal pre TASR bývalý prezident Belaník.
      ÚLK je riadiacim orgánom dvoch najvyšších slovenských futbalových súťaží, Corgoň ligy a I. ligy. Prezídium tvorí 23 členov, štatutárnych zástupcov členských klubov ÚLK. Vo výkonnom výbore figurovalo 9 členov - prezident ÚLK Karol Belaník, zástupcovia pre Corgoň ligu Ivan Nemečkay, Jozef Valovič, Jozef Petráni, Petr Kašpar, Tomáš Geist, Dušan Tittel a zástupcovia pre 1. ligu Róbert Rybníček, Igor Šoltinský. Členmi ÚLK sú kluby CL a I. ligy.       Niekdajší slovenský reprezentant Tittel si od ukončenia aktívnej kariéry vyskúšal hneď niekoľko postov. Na pôde SFZ pracoval ako generálny sekretár, pôsobil aj v štruktúrach klubov MFK Ružomberok a Slovan Bratislava.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies