Tito Vilanova sa v liste poďakoval vedeniu aj fanúšikom Barcelony

NETKY.SK • 21 Júl 2013, 11:12 • 2 min
Tito Vilanova sa v liste poďakoval vedeniu aj fanúšikom Barcelony

BARCELONA - Vedenie štvornásobného víťaza Ligy majstrov vysloví meno nového trénera v priebehu budúceho týždňa.

slovakia

left justify in out

Bývalý tréner španielského futbalového giganta FC Barcelona Tito Vilanova sa poďakoval klubu a fanúšikom za päť rokov strávených v metropole Katalánska.

Štyridsaťštyriročný tréner napísal vedeniu Barcelony otvorený list. 

"Nastal okamih čeliť zmenám v mojom profesionálnom živote a venovať všetku svoju snahu a energiu boju s chorobou, ktorú mi lekári pred jeden a pol rokom diagnostikovali," citovala oficiálna stránka klubu slová Vilanovu.

Bývalý španielsky futbalista musel dať výpoveď, pretože liečba sa podľa odporúčania lekárov nedala zlúčiť s vedením "A" mužstva Barcelony. "Ak to bude možné, rád by som niekedy opäť pracoval pre klub, ktorý tak veľmi milujem," dodal Vilanova. 

Vedenie štvornásobného víťaza Ligy majstrov vysloví meno nového trénera v priebehu budúceho týždňa. Vilanova pracoval v Barcelone od roku 2007, kde pôsobil ako asistent Pepa Guardiolu. Od roku 2012 viedol španielsky tím už ako hlavný tréner a vyhral s ním Primera division.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona