Títo manželia majú naozaj veľké srdce: Zachránili životy šiestich detí!

NETKY.SK • 11 Júl 2018, 10:11 • 2 min
Títo manželia majú naozaj veľké srdce: Zachránili životy šiestich detí!

Manželia Bartlingovci sú stelesnením obetavej rodičovskej lásky.

slovakia

left justify in out

Manželia Joe a Karen Bartlingovci žijú v americkej Virginii. Ich spoločným snom vždy bolo mať veľkú rodinu. Žiaľ, osud sa s nimi nemaznal a po tom, čo sa im pred tridsiatimi rokmi narodil syn Joel, začali mať veľké problémy. Karen sa nedarilo otehotnieť. Ako čas plynul, manželia pochopili, že ďalšie deti mať zrejme nebudú. Začali preto uvažovať o adopcii.

 

V období, kedy sa Bartlingovci rozhodovali pre adopciu, nikdy neuvažovali o tom, že by si osvojili dieťa so špeciálnymi potrebami. Život to však zariadil inak. Dopočuli sa totiž o malom opustenom kórejskom dievčatku, ktoré je slepé a potrebuje pomoc. Rozhodli sa veľmi rýchlo. V roku 1997 sa malá Hanna stala členkou ich rodiny.

 

O päť rokov neskôr prišla druhá adopcia, kedy si rodičia osvojili ďalšie kórejské dievčatko s podobným problémom, aký mala Hanna. Dali jej meno Jesse. Následne na to sa im začali samostatne ozývať agentúry, ktoré hľadali domov pre zdravotne znevýhodnené deti z celého sveta. Takto v rodine Bartlingovcov pribudli ďalší štyria členovia – Abi z Indie, David z Číny, Obed z Afriky a Bethany z Thajska. Obed a Jesse pritom potrebujú 24-hodinovú starostlivosť.

 

„Nikdy sme si nemysleli, že sa toto stane. Ani vo svojich najdivokejších snoch som si nepredstavovala, že budeme žiť život s deťmi so zvláštnymi potrebami. Je to náročné, ale obohacujúce,“ skonštatovala Karen.

 

img

Zdroj: Profimedia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona