Tisíce ruských turistov majú problém. Uviazli v dovolenkových destináciách!

NETKY.SK • 8 Marec 2022, 17:44 • 2 min
Tisíce ruských turistov majú problém. Uviazli v dovolenkových destináciách!

BANGKOK - Thajský úrad pre cestovný ruch oznámil, že dôvodom sú sankcie, ktoré uvalil Západ na Rusko za inváziu na Ukrajinu.

slovakia

left justify in out

Viac ako 7 000 Rusov uviazlo v destináciách Phuket, Ko Samui, Phatthajá a Krabi v dôsledku zrušených letov, prudko klesajúcej hodnoty ruského rubľa a problémov s platbami od ruských bánk, ktoré odstrihli od medzibankového platobného systému SWIFT.

 

imgimg

 

Podľa úradu však ruskí turisti do Thajska stále prichádzajú. Úrad preto požiadal hotely, aby im znížili ceny a predĺžili pobyty.

 

Thajsko bolo medzi 141 krajinami, ktoré podporili rezolúciu Organizácie Spojených národov vyzývajúcu na okamžité stiahnutie ruských jednotiek z Ukrajiny. Bangkok však doteraz neuvalil na Moskvu žiadne sankcie.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Príbeh 11-ročného chlapca z Ukrajiny dojal Slovákov! Prišiel sám, len s taškou, pasom a telefónnym číslom

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies