Tipujúci veria Kanade a Šatanovi

NETKY.SK • 4 Máj 2012, 11:35 • 2 min
Tipujúci veria Kanade a Šatanovi

Tipujúci veria Kanade a Šatanovi - Hokej Fanúšikovia hokeja, ktorí tipujú na hernom portáli spoločnosti TIPOS v úvodnom zápase na majstrovstvách sveta v hokeji 2012 zatiaľ veria viac Kanade ako Slovensku. Až 90 percent tipov je na víťazstvo Kanady v riadn

slovakia

left justify in out

img

Fanúšikovia hokeja, ktorí tipujú na hernom portáli spoločnosti TIPOS v úvodnom zápase na majstrovstvách sveta v hokeji 2012 zatiaľ veria viac Kanade ako Slovensku.
      "Až 90 percent tipov je na víťazstvo Kanady v riadnom hracom čase, t.j. po 60 minútach. Na Slovensko je zatiaľ 7 percent tipov a na remízu v riadnom hracom čase 3 percentá tipov," uviedol hovorca národnej lotériovej spoločnosti Rastislav Čépe.
      Tipujúci si obľúbili stávku ako padne prvý gól v zápase. Až 85 percent ich verí, že sa tak stane počas presilovej hry. Možnosť, že slovenský útočník Miroslav Šatan dá gól v zápase, je pre tipujúcich "tutovka" rovnako, ako že z kanadskej strany bude skórovať hráč Jordan Eberle. Mnohým tipujúcim sa páči stávka, že padne prvý gól v zápase do konca 9 minúty. Takmer  všetci, ktorí si stavili na stávku, kto strelí viac striel v zápase, veria Kanaďanom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona