Tipujúci to v zápase Slovensko - Česko vidia všelijako

NETKY.SK • 18 Február 2014, 09:13 • 2 min
Tipujúci to v zápase Slovensko - Česko vidia všelijako

BRATISLAVA - Slováci sú pri tipovaní výsledku česko-slovenského derby v osemfinále olympijského hokejového turnaja nejednotní. Väčšina však predsa len očakáva, že Slováci na Čechov nebudú stačiť.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Takýto scenár očakávajú najviac klienti stávkovej spoločnosti DOXXbet. "Vyše 80 percent tipujúcich stavilo na víťazstvo Českej republiky, Slovákom verí len 14 percent tipujúcich," uviedol pre TASR produktový špecialista stávkovej kancelárie Miroslav Kolárik. Podobne to vidia aj klienti Fortuny, ktorí na víťazstvo Čechov stavajú v 60 percentách prípadov. Na víťazstvo Slovákov stavilo iba 25 percent tipujúcich. "Opačne je to u našich klientov v Českej republike, kde až 80 percent tipujúcich verí Jágrovi a spol.," informoval hovorca Fortuny Petr Šrain.

Pomerne vyrovnane to vo vzájomnom súboji vidia klienti SynotTIP-u. "Na víťazstvo SR je 46 a na víťazstvo ČR 41 percent vkladov," prezradil zástupca stávkovej kancelárie Ondrej Ziman. Vyrovnanosť šancí vo "federálnom" derby dali najavo aj klienti Niké. "Remízu predpovedá až 29 percent tipujúcich," prezradil Jozef Petko zo spoločnosti Niké. "Triumf Česka očakáva 32 percent tipujúcich, 25 percent z tých, ktorí si doteraz stavili, zasa favorizuje Slovákov," dodal.

Najväčšími optimistami sú klienti Tipsportu. "Až 85 percent verí našim," uviedol marketingový riaditeľ stávkovej spoločnosti Miroslav Baranec.

Osemfinálové stretnutie hokejového turnaja ZOH v Soči SR-ČR sa začína dnes o 18.00 h SEČ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies