Tipsportligoví tréneri absolvovali mediálne školenie v komunikácii

NETKY.SK • 27 Október 2016, 14:32 • 2 min
Tipsportligoví tréneri absolvovali mediálne školenie v komunikácii

BRATISLAVA - Tréneri klubov najvyššej slovenskej hokejovej súťaže majú za sebou prvý zo série mediálnych tréningov. Kormidelníci účastníkov Tipsport ligy ho absolvovali v Poprade.

slovakia

left justify in out

"Cieľom je pozdvihnúť a skvalitniť komunikáciu našej najvyššej hokejovej ligy smerom k médiám a fanúšikom," uvádza sa v tlačovej správe agentúry Grape PR.


"Veľmi oceňujem aktívny prístup a vysoký záujem zo strany ligových trénerov o tento druh mediálneho školenia. Napriek ich časovej zaneprázdnenosti boli ochotní cestovať do Popradu a zúčastniť sa na mediálnom tréningu. Som presvedčený, že aj správnou komunikáciou vieme pozdvihnúť úroveň našej hokejovej ligy a priblížiť sa viac k fanúšikom a hokejovým priaznivcom," povedal riaditeľ Tipsport ligy Richard Lintner.


Okrem toho v Poprade prebehla aj diskusia o predstavách a návrhoch trénerov, ako ešte viac vylepšiť a skvalitniť podmienky pre ich prácu. "Sme v prvom rade tréneri, no po odohratých zápasoch poskytujeme stanoviská aj pre médiá. Uvedomujeme si, že verejnosť či hokejoví fanúšikovia majú právo na informácie a sprostredkovateľmi týchto informácií sú práve novinári. Mediálny tréning nám poskytol obraz o tom, ako fungujú médiá na Slovensku a akým spôsobom by sme mali s nimi komunikovať tak, aby sme spoločne vytvárali pozitívny obraz o slovenskom hokeji,“ doplnil tréner slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov Ernest Bokroš.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies