Tipsport ligaje podľa Lintnera živelnejšia, počet fanúšikov výrazne stúpol

NETKY.SK • 13 Október 2016, 16:16 • 2 min
Tipsport ligaje podľa Lintnera živelnejšia, počet fanúšikov výrazne stúpol

BRATISLAVA - Vedenie najvyššej slovenskej hokejovej súťaže pri porovnaní úvodných 54 zápasov z predchádzajúceho a aktuálneho súťažného ročníka zaznamenalo nárast počtu divákov o viac ako 10-tisíc osôb.

slovakia

left justify in out

Uvádza sa to v správe agentúry Grape PR. "Zatiaľ čo v sezóne 2015/2016 navštívilo hokejové štadióny po odohratí 54 zápasov 91 918 divákov, v sezóne 2016/2017 to bolo 102 693 hokejových fanúšikov," píše sa v správe, v ktorej porovnali aj počet strelených gólov za rovnaké obdobie oboch sezón: "V minulej sezóne padlo 266 gólov a v tejto sezóne po odohratí 54 zápasov už 317 gólov."


Podľa riaditeľa Tipsport ligy Richarda Lintnera je to dôkaz, že najvyššia slovenská hokejová súťaž je živelnejšia. "Novinky, ktoré sme začali v rámci našej najvyššej ligy postupne uvádzať do života, majú svoje opodstatnenie a prinášajú prvé výsledky. Teší nás najmä postupne rastúca krivka návštevnosti hokejových zápasov, ale aj počet gólov, z ktorých majú diváci vždy najväčšiu radosť,“ uviedol Lintner. "Nárast divákov o necelých 11-tisíc vnímame veľmi pozitívne, aj naďalej však budeme zatraktívňovať našu najvyššiu ligu tak, aby toto číslo neustále rástlo,“ dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies