Tipsport extraliga: Žilinu povedie v budúcej sezóne Jozef Zavadil

NETKY.SK • 10 Jún 2014, 10:30 • 2 min
Tipsport extraliga: Žilinu povedie v budúcej sezóne Jozef Zavadil

ŽILINA - Novým trénerom hokejového extraligistu MsHK DOXXbet Žilina sa stal Jozef Zavadil. S "vlkmi" podpísal zmluvu do konca budúcej sezóny.

slovakia

left justify in out

"Sme radi, že sa nám podarilo dohodnúť s takým skúseným trénerom. Zmluvu s pánom Zavadilom sme podpísali na jednu sezónu," povedal pre TASR generálny manažér klubu Imre Valášek. 
      

Žilinčania mali v uplynulom ročníku problémy na trénerskom poste. Sezónu otvoril na striedačke Jan Neliba, na začiatku decembra ho však vo funkcii nahradil Róbert Kaláber. Ten neskôr pre osobné dôvody abdikoval, a tak "vlkov" viedol v baráži proti prvoligovému Bardejovu o zachovanie si extraligovej príslušnosti Martin Groma. 
      

Šesťdesiatšesťročný Zavadil už v najvyššej slovenskej súťaži pôsobil, keď v rokoch 1994 až 1996 viedol Dubnicu. Neskôr pôsobil v nižších českých súťažiach v Karvinej, Kroměříži či Šumperku. Naposledy stál na striedačke HC Brumov-Bylnice vo štvrtej najvyššej súťaži v Česku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies