Tipsport extraliga: V Žiline skúšajú Rusa Konobrija a majú štyroch nových hráčov

NETKY.SK • 27 December 2013, 08:21 • 2 min
Tipsport extraliga: V Žiline skúšajú Rusa Konobrija a majú štyroch nových hráčov

ŽILINA - V hokejovom MsHK DOXXbet Žilina prišlo počas vianočných sviatkov k menšej obmene kádra, na skúšku prišiel ruský brankár Jevgenij Konobrij, namiesto Dávida Buca z Dukly Trenčín zasa Emil Bagin a Richard Vaculín. Pod Dubňom budú pôsobiť aj český obranca Jan Látal a mladík Dominik Rehák z reprezentačnej dvadsiatky.

slovakia

left justify in out

Pätica nových hráčov nechýbala už na štvrtkovom tréningu. Brankár Konobrij prišiel do Žiliny z tímu Vyššej ligy Titan Klin. Za sebou má 28-ročný gólman aj tri roky v klube Kontinentálnej hokejovej ligy Spartak Moskva. "Situácia na poste brankára je v našom klube momentálne poriadne zamotaná. Ruský gólman Konobrij prišiel na skúšku. Ešte stále s tímom trénuje aj Marek Laco, ktorý by mal podľa všetkého však odísť do Kazachstanu. Okrem toho musíme vyriešiť situáciu okolo Vladislava Koutského a Richarda Johanesa. Aby toho nebolo málo, sme ešte v kontakte s ďalším potenciálnym brankárom s medzinárodnými skúsenosťami. Celú situáciu musíme vyriešiť čo najskôr, aby bolo jasné, kto tu zostane a kto nie," povedal na klubovom webe generálny manažér MsHK Žilina Imre Valášek. 

Do svojho materského klubu sa vrátil aj Dominik Rehák. Pod Dubňom hokejovo vyrastal. Momentálne má zmluvu so Slovanom Bratislava a v prvej polovici sezóny pôsobil v reprezentačnej dvadsiatke. Osemnásťročný mladík bude v drese vlkov pôsobiť do konca sezóny. Informácie zverejnil web klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona