Tipsport extraliga sa začne v tichu a smútku za legendou

NETKY.SK • 8 September 2011, 19:10 • 2 min
Tipsport extraliga sa začne v tichu a smútku za legendou

Tipsport extraliga sa začne v tichu a smútku za legendou

slovakia

left justify in out

img

Nový ročník najvyššej hokejovej súťaže Tipsport extraliga sa začne v tichu a smútku za Pavlom Demitrom. Uvádza sa to vo vyhlásení spoločnosti Pro-Hokej, a.s., ktorá vyjadruje smútok a úprimnú ľútosť manželke Majke, deťom i celej rodine a blízkym jedného z najlepších útočníkov v histórií slovenského hokeja Pavla Demitru.
      "Len ťažko hľadáme slová, ako vyjadriť naše myšlienky, ktoré nám v uplynulých hodinách neustále pripomínajú chvíle prežité v spoločnosti muža, ktorý šíril na domácom i zahraničnom ľade dobré meno slovenského hokeja. Rovnako chceme vyjadriť sústrastné slová aj pozostalým po ďalších obetiach leteckého nešťastia v Rusku," uvádza sa vo vyhlásení predstaviteľov spoločnosti Pro-Hokej, a.s. zo štvrtkového zasadnutia Valného zhromaždenia spoločnosti.
      "Na svete existuje množstvo hokejistov, len niektorí sa stali legendami. Paľo medzi nich jednoznačne patrí. Mal nielen obrovský hokejový talent, ale aj dušu človeka, ktorý je ochotný zabudnúť na vlastné pohodlie a správať sa nezištne. Úctu k nemu, ale aj jeho spoluhráčom, ktorí nedoleteli na svoj prvý zápas v novej sezóne, sme sa rozhodli prejaviť minútou ticha pred všetkými zápasmi prvého kola Tipsport extraligy. Hudba zároveň nebude hrať ani počas prvých piatich minút prvej tretiny zápasov. Tie by mali jednotlivé kluby odohrať v plánovanom termíne 16. septembra. Časový plán zápasov však upravíme podľa termínu poslednej rozlúčky. Zároveň všetci hráči i členovia klubov nastúpia na zápasy s čiernou stuhou s číslom 38 na svojich dresoch," uviedol riaditeľ spoločnosti Vladimír Paštinský.
      Vzhľadom na tragickú udalosť sa vedenie spoločnosti Pro-Hokej rozhodlo zrušiť aj avizovanú tlačovú konferenciu k úvodu do novej extraligovej sezóny.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies