Tipsport extraliga: Nitrania bojujú o návrat Slováka, Košice zatiaľ nesúhlasia

NETKY.SK • 3 Február 2014, 10:13 • 2 min
Tipsport extraliga: Nitrania bojujú o návrat Slováka, Košice zatiaľ nesúhlasia

NITRA - Vedenie extraligovej hokejovej Nitry by chcelo na záver sezóny angažovať Mareka Slováka. Kmeňový hráč Košíc je do 30. apríla na hosťovaní v Žiline, ale rád by sa vrátil do klubu, kde vyrastal.

slovakia

left justify in out

Marek Slovák bol vlani jedným zo strojcov semifinálového postupu Košíc cez Nitru. V úvode nového ročníka ho oceliari najskôr preradili na farmu do Bardejova a potom poslali hosťovať do Žiliny.

Dvadsaťpäťročný útočník je v Žiline spokojný, ale chcel by hrať pod Zoborom o titul. Košičania momentálne nesúhlasia s posilnením konkurenta v boji o ligový titul. O situáciu sa už zaujíma podľa nitra.sme.sk aj nitriansky primátor Jozef Dvonč. "V jednej chvíli som už bol presvedčený, že to môže vyjsť. Košice si dali podmienky, ktoré Nitra splnila, na čo si zobrali oddychový čas, a potom dali aj tak zamietavé stanovisko. Veľmi si želám, aby to vyšlo. Chcem sa vrátiť domov. V Nitre sa podarilo poskladať veľmi dobré mužstvo. Kvalitu má na brankárskom poste, najväčšia sila je v útoku, rovnako spoľahlivo funguje defenzíva, tréner Stavjaňa poskladal tri veľmi dobré päťky. Som v kontakte s pánmi Plandorom a Panisom, to čakanie je ale teraz najhoršie," uviedol pre nitra.sme.sk Marek Slovák. Prestupové obdobie v Tipsport extralige trvá do 15. februára. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies