Tipsport extraliga: Hokejisti Trenčína vyhrali v Žiline 4:0

NETKY.SK • 7 December 2013, 10:32 • 2 min
Tipsport extraliga: Hokejisti Trenčína vyhrali v Žiline 4:0

ŽILINA - Pod Dubňom sa od prvých sekúnd hral hokej typický pre mužstvá z dolných pozícií tabuľky. Oba tímy produkovali množstvo nepresností a len sporadicky ohrozovali súperovho brankára.

slovakia

left justify in out

Diváci videli celkovo päť presilových hier, ale ani v jednej si hráči nedokázali vypracovať súvislý tlak. Najväčšiu šancu v prvom dejstve mal v 14. minúte hosťujúci Hudec, ktorý sa po chybe žilinskej obrany dostal do samostatného úniku, ale zblízka minul Mikolášovu bránu.

Začiatok prostrednej časti sa niesol v podobnom duchu ako celá prvá tretina, ale od polovice duelu spustili hostia zdrvujúcu kanonádu a štyrmi gólmi prakticky rozhodli o osude stretnutia. Skóre otvoril po prihrávke Mikulu Troliga. O malú chvíľu rozohrali Trenčania akciu v presilovej hre, Mikula opäť v pozícii nahrávača našiel nekrytého Novajovského a ten nemal problém doklepnúť puk do siete. V 33. minúte žilinská obrana nechala medzi kruhmi voľného Nemčeka, ktorý z otočky tretíkrát prekonal Mikoláša. Tragikomédiu domácich v druhom dejstve zavŕšil Mikula a zvýšil na 4:0. 

V záverečnej tretine sa zápas už len dohrával. Trenčania bez problémov kontrolovali priebeh duelu a domáci sa márne pokúšali streliť aspoň čestný gól. Najväčšiu možnosť mal v 49. minúte Tomas, ale jeho samostatný únik Lašák zlikvidoval. Hostia si tak v šesťbodovom zápase pripísali dôležité víťazstvo a svojmu dnešnému súperovi odskočili na rozdiel štyroch bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies