Tipsport extraliga: Fanúšičku Bystrice trafil puk, hráči ju pozvali na obed

NETKY.SK • 14 Február 2014, 10:00 • 2 min
Tipsport extraliga: Fanúšičku Bystrice trafil puk, hráči ju pozvali na obed

BANSKÁ BYSTRICA - Gymnazistku Petru sediacu na tribúne nešťastne trafil puk do tváre v stretnutí 46. kola najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Tipsport extraligy medzi Banskou Bystricou a Piešťanmi, čo nezostalo bez povšimnutia domácich hráčov.

slovakia

left justify in out

Plavovláska, ktorej nad nosom zostala jazva, dostala ponuku na obed s obľúbeným hráčom a vybrala si dvojicu "baranov" Lukáša Bambúcha a Radomíra Heizera. Puk poslal nechtiac mimo hraciu plochu piešťanský zadák Matúš Rais.

"V prvom momente, keď som videl krvou zaliatu tvár Petry, nebolo mi všetko jedno. Nepamätám si toľko krvi v hľadisku. Bolo to určite nepríjemné, preto sme sa rozhodli aspoň takto potešiť našu fanúšičku. Na Raisa si neposvietim v ďalšom zápase, veď za to nemohol," uviedol Bambúch.

 
Študentka dostala dres s podpismi všetkých hráčov HC'05 aj ďalšie spomienkové predmety. "Na hokej určite nezanevriem. Nečakala som, že sa hráči ku mne takto zachovajú. Mám z toho veľkú radosť. Maminka ma už nechce pustiť na hokej, ale verím tomu, že ju zlomím a budem môcť chodiť na zápasy. Sľúbim jej, že si vyberiem už iné sedadlá, ktoré sú vyššie. Chápem, že má o mňa strach, ale aj takéto situácie patria k hokeju," povedala Petra. 

Informovala o tom oficiálna klubová stránka Banskej Bystrice s odvolaním sa na Bystricoviny. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies