Tipsport extraliga: Dvadsiatka zvíťazila na ľade Bystrice 3:2 po samostatných nájazdoch

NETKY.SK • 4 December 2013, 07:33 • 2 min
Tipsport extraliga: Dvadsiatka zvíťazila na ľade Bystrice 3:2 po samostatných nájazdoch

BANSKÁ BYSTRICA - Mladíci podali sympatický výkon a často domácich zatlačili tak, že nevedeli, kde im hlavy stoja.

slovakia

left justify in out

Bystričanom vyšiel úvod, už v 4. min Heizer nekompromisne po nahrávke od Macháčka vsietil a vyzeralo to na hladký priebeh. Ďalšie góly mohli pridať White a Zigo, zo šancí sa nič neurodilo a k slovu sa dostali hostia. Zapôsobili impozantne, nebojácne, bez rešpektu a aj efektívne. V 13. min ešte Horvát tutovku nepremenil, ani Skalický v 18. min po nádejnej strele, no v 2. tretine v 22. min Gašpar šikovne tečoval strelu Rusinu od modrej a Košarišťan v bránke nemal šancu. Elán dvadsiatkárov bol pôsobivý, vytvorili si množstvo šancí a úplne ovládli hru. V 24. min Kolenovi nevyšiel blafák, Gašpar následne strelil ponad v ďalšej tutovke a o pár sekúnd na to nevyšla Kolenovi dorážka. 

Našťastie pre domácich v 30. min svoje schopnosti využil Heizer po krásnom prieniku, no ani tento gól mladíkov z Orange neschladil. V 31. min opäť Gašpar usmernil puk, ktorý vyrazil rovno pred neho Košarišťan, do siete a pred treťou tretinou bolo všetko otvorené. Sekundu pred druhou tretinou hromadná bitka nasvedčovala, že sa nehrá o 'fazuľky', o to viac sa očakávalo, čo sa udeje v ďalšej dvadsaťminútovke. V 48. min Rehák trochu vycvičil Košarišťana a čakalo sa na to, ako odpovedia domáci. Neustále sa však trápili, šťastenu zakliali a aj keď si v závere vytvorili tlak, máločo vytvorili. V 57. min Handlovský v oslabení prestrelil v čistej šanci, v 59. min Macík spálil ďalšiu možnosť, zdalo sa, že po faule od Valjenta, a aj oni sa postarali o to, že sa zápas posunul do predĺženia. Domáci ho začali s presilovkou, vylúčiť sa nechal ešte v riadnom hracom čase Kolena, presilovka štyroch na troch gól nepriniesla a o víťazstve sa nečakane rozhodovalo až v samostatných nájazdoch v prospech mladíkov vďaka Horanskému.

HC'05 B. Bystrica - SR20 2:3 sn (1:0, 1:2, 0:0, -0:0, 0:1)

Góly: 4. a 30. Heizer - 22. a 31. Gašpar, rozh. sam. nájazd Horanský. Rozhodcovia Štefík - Snášel, J. Tornay, vylúčení 6:3, presilovky 0:0, v oslabení 0:0, 1185 divákov.

Hlasy po zápase:

Vladimír Országh, tréner B. Bystrice: "Zbytočne sme sa vybijali po rohoch, robili sme taktické chyby, chybala agresivita a hokejový kumšt. Treba sa dostať do hry, akú sme ukazoval predtým, aby sme nadviazali na predchádzajúce výkony." 

Ernest Bokroš, tréner SR20: "Sme radi, že sme zvládli viaceré stretnutia, strašne nám to pomáha. Povzbudil nás výsledok, posúvame sa opäť a ďalej vvpred. V zápase sme neustále držali krok s vývinom, fungovala nám organizácia hry, aj disciplína a sme spokojní."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies