Tipsport extraliga: Dvadsiatka zdolala Žilinu až po nájazdoch

NETKY.SK • 6 December 2013, 08:29 • 2 min
Tipsport extraliga: Dvadsiatka zdolala Žilinu až po nájazdoch

BRATISLAVA - Vo štvrtkovom vloženom zápase hokejovej Tipsport extraligy zvíťazil tím HK Orange 20 nad MsHK DOXXBet Žilina 2:1 po nájazdoch. Prvýkrát viedol žilinských "vlkov" ich nový tréner Róbert Kaláber, ktorý vo funkcii nahradil Jana Nelibu. Žilina po zisku bodu ostáva na dne extraligovej tabuľky.

slovakia

left justify in out

Dvadsiatka sa ujala vedenia v 11. minúte, keď nestrážený Gašpar nemal problém zasunúť puk za Mikoláša. Hostia mohli vyrovnať v 19. minúte, ale Rúfusov pokus zneškodnil Sabol ukážkovým semaforom. V prostrednej časti hry mali oba tímy niekoľko dobrých šancí na strelenie gólu, ale v koncovke chýbal ich hráčom potrebný pokoj a šťastie.

V 47. minúte mohol využiť presilovku Buc, na ktorého zabudli obrancovia 20-ky, ale Sabol jeho strelu mieriacu do hornej časti bránky vyrazil. O minútu neskôr mal domáci gólman aj šťastie, keď po Tomasovej strele za ním zazvonila žŕdka. Žiline sa napokon podarilo zbaviť kúzla domáceho gólmana, keď vylúčenie Rzavského potrestal strelou zápästím Tomas - 1:1. V predĺžení gól nepadol a tak víťaza určili samostatné nájazdy, v ktorých rozhodol o triumfe mladíkov Rehák.

SR20 - MsHK DOXXBet Žilina 2:1 pp a sn (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0, 1:0)
Góly: 11. Gašpar, rozhodujúci nájazd Rehák - 52. Tomas. Rozhodovali: Stano - Kacej, Orolin, vylúčení 5:3, presilovky 0:1, oslabenia: 0:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies