Tipsport extraliga: Buc neodolal ponuke z Karlových Varov a opustil Trenčín

NETKY.SK • 28 Január 2014, 08:55 • 2 min
Tipsport extraliga: Buc neodolal ponuke z Karlových Varov a opustil Trenčín

TRENČÍN - Hokejový útočník Dávid Buc sa rozlúčil nedeľňajším zápasom s Martinom s dresom Dukly Trenčín.

slovakia

left justify in out

Jeho ďalším pôsobiskom bude český extraligista Energie Karlove Vary. Pre Buca ide o druhú zmenu dresu v krátkom čase, pod hrad Matúša Čáka prišiel krátko pred Vianocami zo Žiliny. S vedením Dukly, za ktorú odohral dvanásť zápasov s bilanciou štyri góly a štyri asistencie, mal podpísanú otvorenú zmluvu, ktorá mu v prípade ponuky zo zahraničia umožňovala odchod do iného klubu.

Ponuke z Karlových Varov neodolal a využil klauzulu v kontrakte. Trenčanov prekvapil odchod skúseného útočníka. "Nečakali sme to, ale keďže dostal ponuku, nemohli sme mu brániť v odchode, mal to zakotvené v zmluve. Do konca prestupového termínu budeme sledovať možnosti na posilnenie nášho kádra, nebudeme to však robiť nasilu. Musí to byť výnimočný hráč, angažujeme len takého, ktorý bude schopný strieľať góly, keďže v tejto hernej činnosti máme problémy. Inak budeme počítať s tým kádrom, ktorý máme k dispozícii,“ komentoval vzniknutú situáciu športový riaditeľ Dukly Jozef Daňo. Informácie zverejnil web Dukly Trenčín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona