Tipsareviča opäť trápi zdravie, tentoraz pravý bok

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 10:28 • 2 min
Tipsareviča opäť trápi zdravie, tentoraz pravý bok

HEILBRONN - Zdravotné ťažkosti srbského tenistu Janka Tipsareviča majú ďalšiu kapitolu. Tentoraz je problémom pravý bok. Tridsaťročný niekdajší 8. muž svetového rebríčka pocítil bolesť v predmetnej oblasti pri fyzickej príprave mimo dvorca a následne sa odhlásil z tohtotýždňového challengeru ATP v nemeckom Heilbronne.

slovakia

left justify in out

"Vyšetrenie magnetickou rezonanciou odhalilo štvorcentimetrové poškodenie svalu," povedal lekár Philipp Menzel pre web antukového podujatia s dotáciou 42 500 eur.

 

Belehradčan sa v marci zapojil do súťažného diania po 17 mesiacoch nútenej výluky. V septembri 2014 podstúpil operáciu benígneho nádoru na nohe. Spoludržiteľ Davisovho pohára 2010 absentoval od predvlaňajšieho októbra.

 

Pôvodne sa po konzervatívnej liečbe plánoval vrátiť už v máji 2014 v nemeckom Düsseldorfe, napokon sa však nevyhol zákroku na ľavej nohe, po ktorom nasledoval ešte jeden.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies