Tip! Ak ste majiteľ obchodnej siete potravín alebo prevádzkujete veľkoobchod, vsaďte na privátnu značku

NETKY.SK • 6 Jún 2017, 14:42 • 2 min
Tip! Ak ste majiteľ obchodnej siete potravín alebo prevádzkujete veľkoobchod, vsaďte na privátnu značku

BRATISLAVA - Spoločnosť Fega Frost, ktorá má na slovenskom trhu dlhodobú tradíciu a úžasné renomé medzi odberateľmi, realizuje nový zaujímavý projekt, ktorý vás odlíši od ostatných.

slovakia

left justify in out

Ak prevádzkujete maloobchod alebo veľkoobchod a túžite po vlastnej značke vybraných produktov, máme pre vás tip!  Nechajte si potraviny vyrobiť podľa vlastných predstáv, čím sa odlíšite od ostatnej konkurencie. Spoločnosť zastrešuje distribúciu len tých najkvalitnejších produktov. Tento projekt vlastných privátnych značiek spoločnosť spustila len nedávno a už zastrešuje výrobu trom stálym zákazníkom. V súčasnosti rokuje s ďalšími potenciálnymi zákazníkmi, ktorí ocenili túto myšlienku a vsadili na dobrú kvalitu distribuovaných výrobkov. Tento nový koncept dodá vašim potravinám jedinečnosť. Produkty dodávané spoločnosťou Fega Frost určite poznáte. Nájdete ich v regáloch rôznych reťazcov pod jednou marketingovou značkou. Konkrétne výrobky sú navrhnuté a vyrábané presne podľa požiadaviek zadávateľa v bezkonkurenčnej cene v porovnaní s ostatnými výrobkami. Neváhajte a kontaktujete nás. Viac informácií sa dozviete TU.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona